lauantai 5. huhtikuuta 2014

Pienenä uuden vuoden lupauksena lupasin meijän blogin muuttuvan enemmän treeniblogimaiseen muotoon, mutta saa nähdä mitä tästä tulee! En rakasta analysointeja, enkä ole hyvä suunnittelemaan/pohtimaan mitään, treenit menee aina vähän enemmän fiiliksellä kun ajatuksella, mutta koetetaan parantaa tapoja ja edistyä asioissa!

Tänään ensimmäisen kotipäivän kunniaksi aloitettiin aamu ihan vaan pihatokoilulla. Tehtiin sivulle tuloja alkuun leikkihetken jälkeen, hitaita oli. Koetin tässä treenissä pitää ajatuksen mukana, ja palkata vain niistä nopeista, mutta alkuun kun niitä nopeita ei vaan tullut! Sain sitten nopeutta vähän mukaan nami/lelu kädessä kiepsauttamalla sivulle ja naksauteltua niitä onnistuneita. Jätettiin ne siihen, ja jatkettiin ihan pienillä seuraamisilla. Peruskivoja, kontakti kesti yhtä perusasennossa tapahtunutta pudotusta lukuunottamatt (jonka korjasi huomautuksesta!). Elvi saalisti palloa innoissaan palkaksi.

Leikittiin hetki, minkä jälkeen 10 sekunnin piilopaikkis. Vaihto takaosalla painoa heti kun olin piilossa puskan takana (näkyi läpi), palkkasin silti. Seuraavana kaukot pienellä välimatkalla, tehtiin mis ja vapautus pallolle (tosi hyvät!) sekä misi joka hyvä sekin ja taakse pallolle vapaaksi jee! Loppuun toinen piilopaikkis, 30 sekuntia ja parempi, ei liikuskellut. Paljon namia palkaksi.

Iltapäivällä käytiin Nean ja Suvin ja koirien kanssa höntsäilemässä Mattilassa, mistä jatkettiin vielä Nean kanssa maleksimaan Rutolaan ja tehtiin siellä esineruutua. Elvi katseli ekaksi kun Riina teki, näki kun Nea vei esineitä ja haki kaksi hienosti! Palautukset ei toimineet, ootin tokalla kerralla parempaa mutta sylki jalkoihin, ei haittaa kun esineet tuli paremmin kun viime vuonna milloinkaan! Ei jäänyt puoleen väliin aluetta syömään ruohoa niin kuin on tupannut tekemään vaan eteni, jos ei ihan takarajalle asti niin reilusti yli puolen välin ja puuhaili oikeasti esineitten löytymisen eteen! Jee, millon lisää?

Nyt on väsynyt koira, paluu arkeen jatkuu huomenna ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti