sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Pitkäperjantai oli varmaan Elvin lempparipäivä aikoihin! Aamulla yhdeksältä agihallille, jossa kelpie pääsi muistelemaan agi juttuja Jossun kanssa. Elvi on kerran varvasmurtuman jälkeen päässyt aksaamaan, eli siis pienen kelpien mielestä aivan liian harvoin! Mie en ite enää maksa meidän treenimaksua, joten miulla ei oo oikeutta treenata hallissa, mutta onneksi on varaohjaajia, joiden mukaan voin Elviä tunkea.

Elvin huippuhetkiä agilityn parissa, vissiinkin viime kesältä?


Agilityn jälkeen Elvi lähti korkkaamaan kunnolla mökkeilykauden ja iltapäivällä kun pääsin itse paikalle, käytiin jäljestämässä. Matkalla mökille pysähdyin ja tallasin kaksi jälkeä, toinen noin 100 metriä, 4 esinettä ja toinen 250 metriä ja kuusi keppiä. Pääasiassa kestettiin jäljellä, ekalta löytyi kaikki, toisella jäljellä muuten ihan erinomaista menoa, kulmat oli ihan nappisuorituksia, en oo ikinä nähnyt Elvin oikeesti suorittavan kulmaa asiallisesti, mutta nyt onnistui molemmat! Yhdelle suoralle jäi kuitenkin kaksi keppiä, siinä kohtaa en tiedä missä oltiin, mutta viimoiselle suoralle lähdettiin kuitenkin ihan oikeasta kohtaa kulmasta ja sieltä löytyi lopun kaksi tikkua. Myös tokan jäljen jana onnistui, ekalla ei ollut niin asiallinen. Lauantaina jatkuu!

Lauantaiaamuna pienet pihatokot, tehtiin kaukoja (s-i toimi loistavasti, s-m ei), seuraamispätkiä (pitkää suoraa, askeleet, juoksussa käännökset, kaikki hyviä! Juostessa jää vähän taakse, mikä on varmaan oikeampi paikka seurata, käännöksissä vielä matkaa erinomaisiksi, mutta kontakti kesti ja askeleet oli kivat!). Tunnaria useampi toisto, ihan ok, ei ota suuhun, mutta menee suu auki kapuloille. Toi oikeat!
Loppuun 5min piilopaikkis, alkuun kaksi pyllyn pyöritystä, sitten lopetin vahtimisen. Oli vaihtanut lonkalleen, kun tulin takaisin, mutta muuten pysynyt ihan paikallaan viivan takana. Paaaljon kehuja ja pallon heittelyä.

Iltapäivästä lähdettiin mökille, tallasin jäljen, kolme kulmaa, pituutta noin 200 metriä? Ihan jees, kepit nousi ja kulmat oli hyviä, mutta jotenkin epävarmempi meno kuin perjantaina. Miun mielestä oli helpompi kuin eilisen, mutta ihmeellistä haahuilua aina suorilla. Jana oli hyvä!

Sunnutaina aamulla kävin itse kannustamassa tuttuja näyttelykehän laidalla, iltapäivästä mökille. Tehtiin esineruutua, koira näki esineiden viemisen, irtosi ihan loppuun asti (n. 40? metriä), toi kaksi tosi makeasti. Välissä tarkensi mitaliin, mutta en saanut tuomaan sitä esinettä. Käytiin sitten yhdessä poimimassa, tuli käteen asti vaikka ällötti. Ja illan aikana Elvi ansaitsi täydet pisteet ja papukaija merkin, mökillä oli sukulaislapsia jotka halusivat tietysti tutustua Elviin lähemmin ja Elviä ei voisi vähempää kiinnostaa. Väisti itse lasten tullessa, mutta malttoi rauhoittua vaikka ahdisti ja ällötti. Ja kun lapset unohti koiran ja keskityttiin leikkimään yhdessä, oli Elvi ihan rennosti mukana touhuamassa. Ja parastahan oli, kun pienet kädet työnsivät ruokaa suuhun pöydän kummaltakin laidalta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti