maanantai 30. joulukuuta 2013

Sairastuvalta päivää, saatiin Helsingin reissulta epämukava tuliainen, kennelyskä :(
Viime viikonlopusta asti Elvi on yskinyt enemmän ja vähemmän, liman kakominen onneksi nyt jo vähentynyt. Vähän tylsää, kun viimeiset yhteiset viikot meni sairasteluun, mutta toivottavasti koiran vointi tästä nyt kohenee.

Eka viikonloppu oli kyllä aika rankkaa, yksi yö meni valvoessa ja koiran yskimistä kuunnellessa, sen jälkeen vähän helpotti. Joulupyhät paranneltiin vointia, mutta perjantaina päädyttiin käymään lääkärillä hakemassa rohtoja ja hakemassa varmuuden vuoksi lääkkeet myös epäiltyä nenäpunkkia varten.
Elvillä oli vähän lämpöä, tulehdusarvot hieman koholla, äänihuulet ärtyneet, eli tavalliselta kennelyskältä vaikuttaa. Koira on myös ollut räkäinen, mikä selittäisi satunnaiset nenäpunkkimaiset niiskutukset, mutta saatiin liuos mukaan, antibioottien ja nesteytyksen lisäksi.

Elvi omasta mielestään on aika kunnossa, kovasti puuhailee lelujen kanssa, mutta kaikki innostuminen aiheuttaa kyllä yskimistä. Ehkä tää tästä vielä paranee!

3 kommenttia:

 1. Olikohan teillä jo Liebster-palkinto? Tässä joka tapauksessa meiltä teille palkinto. :) http://kerttupetteri.blogspot.fi/2013/12/liebster-palkinto.html

  VastaaPoista
 2. Eihän tästä voi tykätä.. Kylläpäs teitä nyt koetellaan :( Paranemisia Elvi-reppanalle!

  VastaaPoista
 3. Kiitämme Ninja tästä, koetan pistää eteenpäin piakkoin! :)
  Ja koetetaan toipua tästäkin, ehkä ensi vuosi olisi vähän onnekkaampi terveyden kannalta. Vaikka moni tuttu manaa kennelyskän joka vuotiseksi vaivaksi, meillä onneksi vasta ekaa kertaa.

  VastaaPoista