tiistai 26. helmikuuta 2013

Tänään ollaan oltu huippuahkeria! Aamulla lähdettiin reippaasti agilityyn Pinjan ja Johannan kanssa. Kerettiin tekemään pari lyhyttä pätkää ja yksi vähän pidempi. Elvi oli tosi hyvä, kepit ei kyllä löytyneet edelleenkään "radan" osana... Ja kontaktit oli aika rumia! Treeniä, treeniä. Videoin taas puhelimella, jospa ensi kerralla videokamera?Päivällä oli kiva sää, joten otin koiran ja kameran ja lähdettiin jäälle! Kauhean laatuotoksia ei saatu aikaan, muutama kiva kuva muistoksi kolmevuotiaasta Elvistä! 

Illalla lähdettiin vielä Imatralle möllitokoon, ensimmäistä kertaa avoimeen luokkaan. Tapojen mukaan jännitti ja kovasti. Selvittiin kuitenkin oikein mallikkaasti, tuloksena AVO3, pisteitä taisi olla joku 122? Tuomarina oli   Ulla Räihä.

Paikkamakuuta ei tehty, ei ole vielä niin varma että lähtisin häiriössä tekemään. Eikä meidän luokassa muita ollutkaan!
Seuraaminen 8½, ei kauhean hyvää. Kyllähän se mukana tuli, mutta ei kontaktia ja laahasi vähän menemään.
Liikkeestä maahan 0, hieno istuminen (Elvi oli sitä mieltä, että sitä saa mitä tilaa. Ollaan treenailtu istuminen jo kuntoon voittajaa ajatellen... :D)
Luoksetulo 9, päivän kivoin arvosana!! Ruma käskytys, mutta pysähtyi kivasti!
Liikeestä seisominen 10
Nouto 0, päätettiin treenata vieraalla kapulalla, kun sellainen kerran oli saatavilla. Elvistä se olikin aika ällö, ja palautti vasta toisella käskyllä.
Kaukot 8½, yhteen istumiseen kaksi käskyä, mutta pää pyöri liikaa... Häiriötreeniä, häiriötreeniä!
Hyppy 9½, ihan jees, jäädyin ite taas ja koira meinasi jäädä seisomaan hypyn taakse.
Kokonaisvaikutelma 8, alkoi vähän käymään kierroksilla ja haukkuminen laski sitten pisteitä.

Seuraaminen ei alkanut kovin lupaavasti, mutta kyllähän se hommia rupesi sitten tekemään! Ihan kivalla fiiliksellä jatketaan treenejä, tietää taas mitä pitää hioa (paikkamakuu... :D). Jos sitä kesän aikana kisaisi taas ahkerasti! Videomateriaalia toivottavasti tulossa tässä lähipäivinä?

Saatiin kotiin tuotavaksi maailman kivoin ruusuke! Ja Elvi sai huippukivan apinalelun, jeee!

2 kommenttia: