torstai 21. helmikuuta 2013

Elvin leikkauksesta on nyt aikaa kymmenen päivää, ja toipuminen on mennyt hyvin! Kipeältä koira ei ole vaikuttanut, leikkauskohta hieman oli turvoksissa, mutta laskemaan päin kokoajan. Rauhallisena Elviä ei pystynyt pitämään, mutta leikkaushaavaa se ei ainankaan mitenkään erityisen paljon pyrkinyt nuolemaan, joten sai olla ilman kauluria ja paitaa.

                                                                Nyt haava näyttää tältä.

Pikkuhiljaa ollaan treenailtu taas normaalisti, viikko oltiin rauhakseen ja tehtiin vain tunnaria. Tässä pieni todistusaineisto, kyllä se oikean löytää! Rumasti kyllä ottaa suuhun, eikä osaa palauttaa, mutta onneksi meillä on ensin käytävä ne avoimen kokeet.



Hallilla käytiin tokoilemassa tiistaina Nean ja koirien kanssa, Elvi oli pätevä! Paikkamakuu oli ihan ok, levotonhan se on, mutta kesti.  Seuraaminen on aika rumaa, hallissa erityisesti. Asiaan pitäisi puuttua, mutta en vain jaksaisi! Se on osannut seurata...

Jäävät oli hienot, ei valitettavaa. Hyppynouto oli aivan loistava, samoin kuin metsku (taisi kyllä olla vino perusasento?). Merkki toimi kanssa, Elvi oli niiin pätevä! Ja ruutun se osaa mennä, ylläri.

Tänään Elvi pääsi hallille vähän aksaamaan, Jossu lupautui ohjaamaan. Ensin tehtiin keppejä hypyltä, mikä on tuottanut hankaluuksia kun ollaan aina otettu keppejä vain yksittäisenä esteenä tai sitten radalla palkattu ensin, jonka jälkeen on suoritettu kepit. Toimi ihan ok, välillä onnistui välillä ei.

Elvi on Johannan kanssa näyttänyt välillä ihan agikoiralta, tänään ei ihan parhaimmillaan, mutta kyllähän se pätevä ainankin yritti olla :D


 Eksyi väärään päähään putkea.


Oikea pääkin löytyi! Kepitysvideon vahingossa poistin, Elvi kepitti makeen näköisesti! Ehkä seuraavalla kerralla saan videokameran mukaan ja jos vaikka innostutaan rakentamaan rata?

2 kommenttia:

  1. Hieno Elvi <3 Ja hyvä että paraneminen on sujunut hienosti.

    Ehdottomasti lisää videoita, niitä on kiva katsoa! :D

    VastaaPoista
  2. Miustakin videot on huippu mukavia, oon vaan niin laiska laittamaan niitä koneelle! Tolla iPhonella on ollut ihan kätevä kuvailla, ja siitä kun saa videoklipit alle 10 minuutissa youtubeen, toisin kuin videokamera laadulla, mistä se latailee useamman tunnin noita videopätkiä :D

    VastaaPoista