tiistai 12. helmikuuta 2013

Meillä yö sujui varsin hyvin, Elvi oli alkuyöstä hieman levoton, mutta rauhottui kun annettiin Rimadylia. Loppu yö menikin koiralla hyvin, miulla taas ei!

Elvi ei pömpeli päässä suostunut kovin vapaaehtoisesti olemaan (käveli päin seiniä, kaappeja ja ovia, ja säikähteli kolinaa, ei päässyt sänkyyn, eikä varsinkaan voinut laskea päätä maahan makuulla), joten rakennettiin Elville kokovartalo sukka vanhasta paidasta. Hihat pois, ja reijät takajaloille, minkä jälkeen ylimääräinen helma ylös solmuun. Hyvin estää nuolemisen, mutta Elvi osaa riisutua myös tästä pakkopaidasta aika lujaa vauhtia.Haava näyttää ihan siistiltä, vähän Elvi tosiaan koettaa sitä nuolla, mutta kieltäminen riittää. Koko koira on muutenkin hyvässä kunnossa, eikä vaikuta kipeältä!

8 kommenttia:

 1. Onko se haava noin pieni, mitä tossa näkuu punasella?

  VastaaPoista
 2. Joo on! Ei tarvinnut tikkejä edes, pysyy liimalla kasassa. Tosi kiva, ettei tarvitse huolehtia isommasta haavasta ja tietysti tuo sitten paraneekin helpommin!

  VastaaPoista
 3. Onpas tosiaan pieni toi haava! Paranemisia Elville :)

  VastaaPoista
 4. Teidät on haastettu! :) http://oivakoira.blogspot.fi/2013/02/11-kysymysta.html

  VastaaPoista
 5. Jessus, meillä kääpiöpinseri kävi leikkuussa ja sillä oli aivan jumalattoman kokonen haava. Ainakin 10cm ja tikattu.

  VastaaPoista
 6. Hui kauhea, niin pienellä koiralla! :O 10cm tuntuisi valtavalta jo Elvillä, onneksi suostuttiin maksamaan muutama sataa enemmän tuosta pienestä haavasta. Miten teillä sujui toipuminen ison haavan kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koira oli kipeä ainakin pari ekaa päivää, muuten ihan normaalisti. Kiva arpi jäi kuitenkin, me ei oletettu yhtään niin isoa haavaa. Tämänhetkistä tilannetta en tiedä, miltä näyttää, kun koiraa en ole nähnyt yli puoleen vuoteen. Leikkauksesta on aikaa jo yli vuosi.

   Poista
 7. Auts :/ no pääasia, että koira kuitenkin kunnossa!

  VastaaPoista