sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Onpa kiva nähä, miten uudet tavoitteet tuo ihan eri tavalla potkua treenaamiseen. Viime syksy vaikka treenattiinkin kohtuu säännöllisesti, nyt ollaan tehty ihan systemaattisesti ja ajatuksen kanssa liikkeitä läpi. Aina on vähän mielessä mitä sillä kerralla tehdään ja usein treenit onkin onnistuneet aika hyvin.
Ollaan jopa jaksettu vihdoin ja viimein oikeutta käyttää hallia ihan kunnolla! Iso kiitos kyllä Hannalle ja Villelle, että oon päässyt kyytiläiseksi ja mukaan, nääkin kerrat on ollut tosi hyödyllisiä. Kävellenkin olen tosiaan hallilla käynyt, matka ei oo mahdoton, vaikka välillä huonosti auratuilla teillä se onkin siltä tuntunut...

Ollaan pääasiassa kasailtu uusia liikkeitä, merkiltä ruutuun menoa (toimii lyhyillä matkoilla hyvin, pidemmälläkin testailtu, palkka usein ruudussa), ohjattua (vaihtelevasti, välillä tekee sikamakeita, välillä hankaluuksia), jääviä (seisominen sekoittuu helposti istumiseen, palautellaan mieleen...). Tänään tehtiin myös seuraamista, mikä tuntui superkivalta ja kaukoja jotka oli ihan ok! Takapalkka jähmettää hieman, mutta kyllä se ainankin yrittää.

Tunnari on ajatustauolla. Kaikki ideat otetaan vastaan! Ongelmana on siis ihan väärä mielentila, jota en vaan osaa muuttaa ja näkyy siis muiden maisteluna. Tai ei enää edes maisteluna, hönkää vaan suu auki kapuloiden päällä ja joskus makustelee jotakin ylimääräistä. Ei auta namit matkalla, ei rauhoittumisen odottelu, ei makuuttaminen. Vaikeat tunnari tehtävät hieman rauhoittivat menoa, mutta en saa samaa mielentilaa pysymään helpommilla tehtävillä. Ja kapuloillekin se menee ihan liian lujaa. Onko kenelläkään lukijalla mitään ideoita? Ollaan tehty vain kotona, että tilanne olisi rauhallisempi kun ei ole muita nostattavia liikkeitä/edes hallia, mutta nostaa itteään kaikesta tekemiseen viittaavastakin niin paljon, että höseltää kaikki kapulat läpi. Nyt ollaan lähinnä etsitty yhtä kapulaa kotoa piilotettuna ja ensimmäisen puoli minuuttia säntäiltyään ja ravattuaan ympäri kämppää alkaa käyttää nenää ja rauhoittuu etsimään. Höseltää vaan aina ensiksi :(

Vaikka aina kokeeseen mennessä tavoitellaan sitä ykköstulosta, en osaa ajatella itseäni kovin tulosorientoituneeksi ihmiseksi. Tai vaikka tuloksia haluan, en tee tokoa vain niitä varten, vaan koetetaan pitää hauskaa ja nyt tää tavoite on täyttynyt aika hyvin! Toivottavasti kevät jatkuu samalla mallilla ja osaan nauttia treeneistä ja onnistumisista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti