sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Edelleen vähän hymyilyttää, tälle vuodelle asetut tavoitteet on saavutettu ja VOI1 ansaittu!

Käytiin lauantaina Mikkelissä MAH:in kokeessa. Kovin suuria odotuksia ei ollut, paikkis ei toiminut edellisessä treeneissä ja tunnari perinteisesti hajosi viikkoa ennen koetta. Lähdettiin silti kun koe oli matkan varrella.

Alkuun iloinen yllätys, luokka aloitettiin puolituntia arvioitua aikataulua aiemmin. Tästä kyllä hatunnosto Mikkelin väelle, vihaan odottelua ja myöhässä olevia kokeita, mutta nyt tuli hitusen kiire (oma moka, mitäs aina viivyttelen viimeiseen mahdolliseen hetkeen asti) kun olin suunnitellut ekaksi kunnon lenkkiä ja kunnon paikkamakuuta sekä treeniä alle ennen kehään menoa. Nyt koiran pissitys ja pienet virittelyt hallissa ennen aloittamista.


Paikkamakuuseen jättö ei ollut mitenkään rentouttava hetki, jopa hieman huimasi. Koira kuitenkin napakasti maahan, vaikka se liikkuria tuijottelikin. Piilosta palatessa koira vinossa piiloon päin, numeroksi saatiin kuitenkin 9. Tuomari sanoi, että oli muuten maannut ok, mutta ilmeisesti kuitenkin pyörinyt jonkun verran.
Seuraaminen 9, lähti paremmin kuin edellisellä kerralla Mikkelissä. Mie jäin koiran ja hypyn väliin, jostain syystä se ei siis päässytkään valumaan hypyn suunnalle. Tällä kertaa ensimmäisen suoran päässä oli kuitenkin ruutu, joka aiheutti hieman sinne vilkuilua. Kontakti ei muutenkaan ollut niin hyvä mitä se treeneissä on ollut, mutta eipä se nyt ikinä täydellistä ole nähnytkään. Teki kuitenkin perusasennot, temmonmuutokset ja askeleet hyvin. Vasemmalle käännökset hieman ylityöskenteli, mutta ehkä parempi niin, tapahtuu sentään jotain.
Liikkeestä istuminen 10, liikutti etutassuja kun menin ohi. Treeneissä ei ole tehnyt, vaikka oonkin koettanut tarkasti katsoa ja vahtia.
Luoksetulo 8,5, vingahti maahan mennessä ja stopit venyi.
Ruutu 10, oli hieno, joskin taas hidasteli vähän ruudussa (eipä mennyt yli, mitä on tehnyt kotona...), jäi hyvin ja meni maahan. Sivulle tulossa jäi etäälle.
Hyppynouto 9(?), taisi noutaa hyvin, palauttaessa hyppäsi niin pitkällä hypyllä miun ohi, että heitti pienen kierroksen takana.
Metallinouto 9,5, ravasi viimeisen metrin.
Tunnari 0.... No eipä maistellut muita, hieman ehkä pyöräytti yli mennessä. Otti oman?, jäi pureskelemaan sitä sinne. Etsi uudestaan, puri vähän lisää. Käskin uudestaan hommiin, tiputti oman ja otti viereisen. No kapulan oikea oppista käsittelyä on kivempi treenata kuin muiden maistelua.
Kaukot 10(?) Liikkui m-s vaihdossa ensin takajalalla, seuraavassa korjasi sitten etujalan asentoa. S-i taisi kuitenkin olla hyvä.
Kokonaisvaikutelma 10

Yhteensä pisteitä siis 263 ja VOI1!

Tunnarin epäonnistuttua hieman jännitti riittäävätkö pisteet, onneksi riitti! Nyt sitten ei voivotella enää, nenä kohti uusia haasteita.Vanhoja kuvia muuten kuvattomaan postaukseen, kiitos Miiralle!

3 kommenttia: