keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Katsaus tulevaan, eli EVL:ään! Koetetaan ehtiä korkkaamaan uusi luokka ennen uusia sääntöjä, joten siis vanhoilla mennään! Uusienkin suoritusohjeet on jo luettu läpi ja saatu ahdistus aikaiseksi, joten kyllä niitäkin työstetään joskus.

Paikkaistumista ollaan tehty keskenään kotona, istuu kolmea minuuttia kun mie näkösällä ja reilua minuuttia kun mie piilossa. Häiriötä pitäisi saada pikkuhiljaa mukaan, mutta varmaan vasta keväämmällä kun koira tarkeneee jäätymättä maahan työstetään kunnolla.

Paikkamakuu on huono ja levoton. Ei silloin kun ollaan keskenään/kun oon näkösällä, mutta häiriössä piilossa on :( Paneutuminen ei oikein enää kiinnosta, piilo kun katoaa uusista säännöistä, mutta jotain ehkä pakko saada aikaiseksi jos kehään aikoo mennä. Tai sitten ei ja ottaa huono arvosana. Kerroin kuitenkin pienenee huomattavasti.

Seuraamisen pituutta saa nyt lisäillä nykyisistä. En usko, että ihan hirveää ongelmaa tulee, ja käännökset yms säädöt toimivat oksti, ei täydellisiä. Kontaktin kestämiseen pitäisi keksiä jotain, mutta siitäkään en aijo ihan luvatonta stressiä ottaa, paikka kuitenkin kestää.

Zetan asentoihin pitää saada varmuutta ja treenata liikettä koemaisesti. Elvi pienen muistuttelun jälkeen hallitsi myös muut kuin istumiset ja istuikin pätevästi, kun sitä ollaan puolisen vuotta painotettu. Aiemmin se on joko istunut tai mennyt maahan ja seisonut, kaikki kolme ei oo tapahtunut samalla varmuudella. Nyt vaikutti ihan hyvältä!

Luoksetulon stoppeihin napakkuutta. Ne on parantunut vuoden sisään hurjasti, ja välillä niissä on asenne ihan kohdillaan ja välillä taas tapahtuu huonompia pysäytyksiä. Myös viimeisen pätkän voisi tulla laukalla loppuun asti.

Ruudussa treeniä merkiltä ruutuun ja merkille menoa vaikka se ruutu odottaakin. Myös paikan treenaamista. Sekä sivulle tulon tiiviyttä.

Ohjattu nouto on alkanut rakentumaan ihan kivasti. Suunnat aika hyvin selvillä, ja tänään ekaa kertaa kaikki kolme kapulaa käytössä. Paljon varmuutta ja liikkuroituja suorituksia lisää!

Hyppynoudossa tuskin on ongelmaa! Metalli ei vaikuta niin ratkaisevasti.

Tunnaria ei jaksaisi edes ajatella. Oon hieman sormi suussa sen kanssa, nyt tehdään pito treenejä ja palautuksia. Ja koetetaan olla maistelematta muita.

Kaukoissa hiotaan tekniikkaa ja pidennetään matkaa, eipä niissä sen kummempaa.

Koemaisia suorituksia täytyy tehdä ja toivoa, että saadaan möllitokoa johonkin lähelle! Sitten jos liikkeet alkavat olla kasassa, niin toukokuussa viimeistään lähdetään kokeilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti