perjantai 15. elokuuta 2014

Voittaja korkattiin möllitokossa Parikkalassa tiistaina 12.8. Lähdettiin Jennin ja Rossin kyydillä (iso kiitos kyydityksistä, valkataan koht seuraava reissu!), sillä saatiin voittaja liikkuroituna meille, vaikkei sitä itseasiassa edes tarjottu, kiitos tästä mahdollisuudesta Parikkalan Koiraharrastajat!

Jännitti kyllä ennen koetta, mutta ees paikkamakuu ei saanut mitään hurjaa paniikkia aikaseksi. Tehtiin avoimen makuu, sillä voittajassa ei ollut muita makaavia koiria. Kolme minuuttiakin tuntui ihan tarpeeksi pitkältä ajalta olla piilossa, mutta Elvi selvisi ihan kohtalaisen hyvin! 10 saatiin arvosanaksi tästä liikkeestä, vaikka muita ei meiltä arvosteltu. Nean kuvaamalta videolta näki, että kerran se oli hieman ollut levoton takaosan kanssa (noin 40 sekunnin kohdilla) ja sitten 2,5min kohdalla meni lonkalleen. Ei kuitenkaan paha! Näytti kuitenkin kohtuullisen levolliselta kokoajan vieraidenkin koirien vieressä.

Loppuja liikkeitä venailtiin sitten hetken aikaa, Elvi kävi autossa ja otin sen sitten takaisin hommiin. Koira teki tosi kivalla innolla kokoajan, se ei laamaantunut niin kuin yleensä. Seuraamiset kehän oikealla reunalla oli surkeita, Elvi koetti hipsiä kokoajan hypylle. Muuten ihan ok seuruu, jotain meinasin askelissa sekoilla ja eihän se kontakti oo täydellinen, mutta ei se sitä oo myöskään treeneissä.

Liikeestä istuminen onnistui miun suureksi yllätykseksi. Aamulla kun sitä tehtiin, ei koira ymmärtänyt ollenkaan mitä piti tehdä ja seisoi vaan. Koepaikalla se kuitenkin istui jokaisen istumisen, minkä tein. Vaikeeta, sillä menee tosi herkästi istu ja seiso sekaisin, pitää kattoa mitä niihin keksin.

Luoksetulossa stopit valui, mutta se teki kummankin ja yritti ees vähän. Erittäin positiivinen yllätys, toi luoksetulon stoppi on niiiiin vaikee!

Ruutu oli ihan perushyvä, olisi voinut mennä peremmälle, mutta miun paikan hahmottaminen kärsi vielä vähän lisää kun ei ollut nauhoja. Sivulle olisi vielä voinut hiukan paremmin tulla, mutta ok tuokin!

Hyppynoudossa annoin väärän käskyn, jota koira sitten noudatti. Lähti onneksi toisella hakemaan kapulaa ja toi hyvin takaisin.

Tunnari oli huonoin, alkuun haisteli hyvin, mutta sitten alkoi maistella. Löysi onneksi oman.

Kaukot oli tosi jees! Vaihdot kesti hyvin paikoillaan, viimoiseen seisomiseen ei kyennyt kun katteli jotain muualle.

Viimoisena oli metsku joka ei päätynyt videolle, siinä ei tainnut olla sen kummempia vähän olisi voinut olla nopeampi palautus, mutta toi vieraan kapulan sylkemättä matkalla, se riittää!Tosi onnellinen fiilis siis jäi tästä kokeesta, paljon parempi kun ikinä uskoin ensimmäisen voi-kokeen olevan! Ehkä tässä uskaltaa virallisiakin katsella, jos vaikka sitten lokakuussa pääsisi sellaiseen.

2 kommenttia:

  1. No todellakin uskallatte virallisiin, tosi hyvältä näyttää kirjoituksen ja videon perusteella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää palata kattomaan tätä videota säännöllisesti ennen koetta ja varsinkin sen itse ilmon jälkeen, kun alan miettiä mitä ihmettä oikeen aattelin :D Kiitos kuitenkin, eiköhän tän vuoden puolella voittajakin käväistä kattelemassa!

      Poista