tiistai 12. elokuuta 2014

Alkaa tuntumaan jo siltä, että tää kesä alkaa olla ohitse. Illat on pimeitä, ja tänään satoi sekä oli kylmä! Toivotaan, että vielä saadaan hetki nautiskella auringosta ja lämmöstä.

Elokuun ekana viikonloppuna lämpöä kuitenkin oli tarpeeksi ja kelpiekamut kokoontui Lemille mökille! Kiitos kaikki hauskasta viikonlopusta, kiitos Miira ja Hanna kuvista (jotka taas vaihteeksi oli upeita!) Ens vuonna uusiks ;)
Viime viikonloppuna kävin hikoilemassa Maailman Voittajassa, onneksi Elvi ei ollut mukana. Kelpieitä oli kehässä 57, mie kävin Jillan hihnan päässä, mutta muuten sain toimia katsojana. Ihan eri tavalla saa irti näyttelyistä kun istuu vaan ja katselee. Tuomarin linja jäi miulle hieman epäselväksi, vaikka palkitut koirat kyllä olivat titteliensä arvoiset, onnea kaikille menestyneille ja tuloksiin tyytyväisille!
Katseltiin myös muuta ohjelmaa, aamulla fribeekoiria, flyballia ja tokoa. Iltapäivästä eteenpäin seurasin BIS-kehää, joka jäi miun mielestä vähän vaisuksi (enkä tiedä kuinka pitkään saa tuntea myötähäpeää ruusukenaisen ja juontajan puku sekoilujen puolesta). Kiva oli kuitenkin katsella, vaikka ite oisin sijotellut hieman eri koiria kuin tuomarit. Mitään en shoppailut, ei oikein ehtinyt ja ei kyllä ollut tarvettakaan tehdä ostoksia!

2 kommenttia:

  1. Elvistä on aina niin täydellisiä kuvia, erityisesti tuo viidenneksi viimeinen! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, Elvi kiittää ja kertoo samalla kuinka paljon Elvi rakastaa Elvin taitavia valokuvaajia!

      Poista