sunnuntai 3. elokuuta 2014

Helteinen erkkaripäivä Tuomarinkylän vinttikoirakeskuksella vietetty. Elvi sai erittäin hyvän, mutta onneksi seura oli erinomaista!

Pakkauduttiin Elvin kasvattajaperheen kyytiin aamulla ja kurvattiin paikalle. Paikalle järjestyi taas ihana katos, joka suojasi pahimmalta porotukselta ja koirien häkit saatiin varjoon. Päivä oli pitkä ja eteni hitaasti, miuta jännitti ihan kauheesti ja välillä oli liian kuuma.

Vihdoin ja viimein valionartut kehässä, Elvi oli muuten ok, mutta ylläripylläri väisti takaosalla. Ärsyttävää, vaikka sen eteen on tehty töitä ja pääsääntöisesti treeneissä esiintyy hyvin niin aina menee kehässä pieleen. Ei se kuitenkaan herneitä vetänyt liian syvälle kuonoon, vaan esiintyi loppuun ja liikkui ihan ok (on joskus meinannut kurvata suoraan kehästä ulos).
Tulokseksi siis EH ja arvostelu: "4 years old, little unsettled today. Bleasing(?, tietääkö kukaan merkitystä?) outline, deep chest, would like deeper flank, refine bone, busy mover, in good coat and condition."
Tuomarina oli australialainen Valerie Hutton, joka oli äärimmäisen mukava niin esittäjille kuin koirille. Antoi Elville tilaa eikä tullut väkisin ronkkimaan.


Taitaa meijän kehät olla nyt käyty, ainankin hetkeksi. Miusta olisi ihan kiva käydä näyttelyissä, mutta saanpa niistäkin enemmän irti omaa koiraa häiritsemässä. Maailman voittajaa odotellessa ;)
Miiralle jälleen isoimmat kiitokset upeista kuvista!
Meillä oli hauska reissu muuten!

Saatiin kuitenkin sekä kasvattaja- että jälkeläisryhmät kasaan, kelpieiden ainoana jälkeläisryhmänä kivan arvostelun saattelemana odoteltiin BIS-kehää, jossa hävittiin bc-jälkeläisryhmälle. Oli kiva kuitenkin esiintyä porukassa!

2 kommenttia:

  1. Oisikohan tarkoitus olla pleasing?

    VastaaPoista
  2. Totta, voi hyvin olla! Kiitos vinkistä, tuomari kehui juuri jälkeläisryhmän arvostelussa outlineja.

    VastaaPoista