maanantai 19. elokuuta 2013

Viime viikolla oltiin aktiivisia, tehtiin kaikenlaista!

Maanantain ohjelmasta ei kyllä ole muistikuvaa, taidettiin vaan toipua Joensuun viikonlopusta! Tiistain sitten seuran treeneihin, ohjelmassa oli paikkamakuu (2,5min piilossa, ihan ok!), ruutu (hieno, tehtiin kahdessa osassa, sivulle tulossa ehkä hieman väljä, kouluttajan mukaan ei haitannut) ja nouto (palautti ravilla, tehtiin sitten muutama vauhtipalautus). Näissä treeneissä muutenkin häiriön lisäksi se kiva, että annetaan selkeästi tehtävät mitkä tehdään, ei tuu tehtyä vähän sinne päin sitä tätä ja tuota.

Keskiviikkona käytiin tekemässä jäljet Nean ja Suvin kanssa, Elville neljä jäljen nostoa ja aika huonoja kaikki. Parissa ehkä vähän oikeaa suuntaan toimintaa, mutta ei edennyt ite ja varmisteli kokoajan janalla. Jatkoi mielellään myös takajäljelle. Paaaljon lisää treeniä, viime janatreenistä on kyllä liian kauan aikaa.

Torstaina otettiin Sanni ja Tara kyytiin ja ajettiin Parikkalaan möllitokoon. Paikalla oli paljon koiria, joten saatiin tovi odotella omaa kehää. Tarkoituksena oli saada hyvä fiilis aikaan kehässä, mutta ei se kyllä onnistunut niin kuin oisin toivonut.

Paikkamakuu 10, oli vaihdellut lonkalle ja kääntynyt piiloon päin. Mutta hiljaa, eikä ryöminyt, JEE!
Seuraaminen 9 (?), ei kontaktia, pysyi paikallaan ja käännöksissä ok vaikka mie olin huono.
Liikkeestä maahan 10, peruskiva.
Luoksetulo 8, pysähdys venyyyyy.
Liikkeestä seisominen 10, peruskiva.
Nouto 10, ihan hauska! Laukkasi palautuksessa melkein loppuun asti.
Kaukot 7½, jäätyi istumaan nousuissa, voisi treenata kokeenomaisesti joskus näitäkin.
Kokonaisvaikutelma 10
Pisteitä jotain päälle 180, eli ihan jees. Mutta kun tahdon kehään superhypermegaaktiivisen kelpien, en tollasta "nojoo teen kaiken vähän puoliteholla"! Ehkä tää joskus vielä tästä helpottaa.Elvi odottelemassa kehää, kiitos kuvasta Sannille!

Lauantaina lähdettiin sitten illalla Lahteen kyläilemään ja sieltä sunnuntaina Heinolaan näyttelyyn. Paikalla 10 kelpieitä, Elville tulokseksi ERI1 SA PN1 VSP. Tuomarina oli Igor Selimovic, Elvi olisi mielellään poistunut kehästä heti kun tuomari lähestyi, mutta meidän onneksi ei hän halunnut koskea koiriin ja esittäjä näytti itse hampaat tuomarille. Harmittaa tuo Elvin jännittäminen kehässä, Joensuussa kun oli ihan hyvin, vielä pitää Luumäellä käydä kokeilemassa. Arvostelussa sanottiin näin: "Good size. Good type of head. Correct topline. Good angulation. Balanced movement."

1 kommentti:

  1. Blogissamme olisi haaste :) http://kerttupetteri.blogspot.fi/2013/09/meidat-on-haastettu.html

    VastaaPoista