lauantai 7. tammikuuta 2012

Tokoiltu ollaan vähäsen, Elvi tehny hurjalla innolla!
Seuraamiset ollut kivat, kontakti ei ihan täydellinen varsinkaan häiriössä, mutta paikka ja vire ja kaikki muu superhienoa. Ja huomauttamalla kontakti kyllä kestää.

Ruutuja ollaan tehty namialustalla ruudussa. En oikein tiedä miten lähteä jatkamaan liikettä, ehkä pidetään pieni tuumailu tauko. Elvi hakee ruutuun hyvin, ja etäisyyskään ei ole ongelma, painaa sinne vauhdilla, mutta aina oikeaan etukulmaan. Sisällähän se on, mutta tahdon sen paikan keskelle ja taemmas, jotta se oikeasti on siellä ruudussa.
Alunperin opetin naksuttamalla kun koira oli ruudun sisällä, oikeassa paikassa. Tapa toimi siihen asti, kunnes matka lisääntyi, ja varmasti huolimattomasti palkkasin kunhan koira vaan on ollut ruudussa. Oma moka, ja nyt plääh en tiedä. Olisiko kosketusalustalla opettaminen seuraava yritys? Koetin naksulla korjata paikkaa, mutta ei sillä tunnu olevan vaikutusta. Ehkä annetaan olla hetken aikaa, katsotaan myöhemmin uudestaan. Sillä välin lupaan pohtia koko liikkeen opettamisen uusiksi ja päättää miten tehdään, ja kirjoittaa kaikki vaihe vaiheelta ylös!

Kaukojen vaihdot toimivat 98% varmuudella erinomaisesti. Elvi vaan mielummin tarjoaa m-i vaihdon tilalle m-s, kun etäisyystä otan. Vahvalla käsimerkillä istuu kyllä. Vahvistetaan siis istumista, koska seisomisia ei tarvita vielä hetkeen. Se kuitenkin osaa tekniikan nyt hyvin, jätetään ne muistiin ja keskitytään vaan tylsiin avon vaihtoihin.

Jäävät toimii hienosti, istuminen tuntuu aika hitaalta, pitäisi saada videota. Aika harvoin sekoittaa, kunhan mie käskytän niin kuin oon koiran opettanut toimimaan.

Noudot toimii, metalli palautuu ravilla, siihen lisää vauhtia. Hyppynoudossakaan ei pitäisi olla ongelmaa.

Kotona sisällä paikkikset ollut noin 1-3 minuuttia, hyvin kestää ja rauhassa. Piilopaikkiksia tehty 15-30 sekunnin pituisia, hienosti on maannut paikoillaan.

15.1. päästään taas häiriössä treenailemaan, jee! Odotan erikoisesti noita paikkiksia, jos sitä vaikka kohta sitten kokeeseen... :)

1 kommentti: