torstai 19. tammikuuta 2012

Sunnuntaina päästiin treenaamaan ryhmässä, LPKY'n tokojaos järjestää kursseja alkuvuodesta. Nyt ollaan kisaamaan tähtäävien ryhmässä.

Ekalla kerralla treenatiin takapään käyttöä, peruutuksilla ja muilla tempuilla. Elvi käytti hienosti takaosaansa, ei mitään moitteita.
Seuraaminen kanssa ihan kivaa, vähän pää kääntyili, mutta saatiin tosi hyviäkin pätkiä!
Paikkamakuuita tehtiin itsenäisesti kaksi noin 10 sekunnin ja yksi noin puolen minuutin yhdessä muiden kanssa. Puolen minuutin paikkiksessa Elvi haukahti, kun viereisellä kentällä joku koira piti meteliä, mutta jatkoi makuuta aika pätevästi. Lyhyet meni ilman mitään ongelmia.

Tänään tehtiin pihalla, otettiin merkkiä ja Elvi löysi paikan hienosti ja tykkäsi liikkeestä. Oikeaan merkkiin ei vielä sekoteta, treenataan se kuntoon tuollaisella kukkapurkilla.
Ruuduista ekat oli super hyvät, juoksi kovaa namialustalle ja jäi hyvään paikkaan. Otin sitten muutaman liikaa (tyhmä minä...) ja viimoiset ei ollut ollenkaan niin varmoja. Saatiin kuitenkin erittäin onnistunut alle ennen kuin lopetettiin.
Seuraaminen oli hyvä, vähän kontakti rakoili, mutta ei kunnolla laskenut katsetta kertaakaan. Käännökset ok, juoksu superhyvä.
Noutokapulalle lähti hyvin, toi nätisti, mutta sylkäisi pois ennen sivulle tuloa. Pitää palautusta muistutella mieleen vaikka vielä tänään illalla. Teki kuitenkin innoissaan ja hyvin kaikki hommat, jee!

Ja miten voi olla mahdollista, että ainut mistä miun piti kirjottaa unohtui! Luoksetulon pysätyksiä ollaan tehty nyt kohteiden kiertona ja siitä seis. Ja se jopa pysähtyy välillä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti