maanantai 2. tammikuuta 2012

Tänään käytiin hallilla tekemässä vähän agilityä. Sanni oli mukana katsomassa vähän menoa ja ottamassa videoita, kiitos paljon seurasta!

Tehtiin keppejä, ohjurit alussa ja lopussa. Elvi jättää kepittämisen kesken, jos jään liian taakse tai lähden liian eteen. Puolella ei ole mitään väliä, ihan sama kummalta puolelta lähetän tai juoksen, ja takaaleikkaus onnistuu kepeillä myös. Rinnalta en voi liikkua mihinkään. Aika hitaastikin tuo kepittää, mutta annetaan se anteeksi, en kestäisi perässä jos se menisi kovempaa.


Tehtiin vähän treeniä pelkillä siivekkeillä, treenasin itse ohjausta ja erilaisia ohjauskuvioita. Onnistui hyvin, Elvi luki tarkasti miun kroppaa ja sen liikettä. Liiankin tarkkaan, jos oikaisen yhtään, myös koira tekee sen.

Putken hakemistakin treenattiin, haki super huonosti. Joskus Elvi ampui jokaisen putkeen minkä näki, ihan sama mitä tein, mutta nyt ei ole toiminut tänään eikä viime treeneissä. Vahvistettiin sinne päätymistä ilman hyppyä ja hypyltä. Viimeisillä toistoilla onnistui.Tehtiin renkaalle pari hyppyä, tuli tarkasti mutta kolisteli kerran alareunaan. Eikä meinannut mennä ali tai ohi, jee!


Treenien jälkeen käytiin hakemassa Sannin villakoira pentu mukaan ja treenattiin raviksella. Elvi teki jäävät, kerran meni maahan sijasta istumaan. Muuten superhyvät. Seuraamiset kanssa hienoja, jes! Teki tosi innolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti