perjantai 25. maaliskuuta 2011

Hyvä päivä

Tänään ollut onnistunut päivä kaikin puolin. Sää ollut mitä parhain, mukavat lenkit jäällä ja hieno treenituokio, kiitoksia vaan Nealle ja Riinalle häiriöstä ja seurasta, tokoillaan pian taas yhdessä!
Kokeitakin uskaltauduin katsomaan, jos sitä syksyllä ulkokokeeseen uskaltautuisi... Tällä fiiliksellä joo, huomenna ehkä taas ihan toisissa aatteissa.

Alon liikkeet on nyt aika kisamallissa, ainankin kotona/tutussa häiriössä.
Luoksepäästävyys, pitäisi istua, mutta kerran on noussut. Voisi ottaa ihan säännölliseen treeniin.
Paikkamakuu, kotona kestää kyllä 2min kerran palkattuna, saattaa lösähtää lonkalle. Häiriössä ollaan tehty lyhyempää ja sitten useammalla palkalla kahta minuuttia ja kestänyt ihan napakasti.
Seuraaminen hihnassa, ihan ok. Kontaktia hiottava vielä ja tehtävä enemmän koe pituisena ja mahdollisuuksien mukaan käskytettynä. Ja joku vahtimassa etten ite tuijota koiraa.
Seuraaminen vapaana, sama kuin hihnassa. Ehkä hieman parempi vire ja kontakti tässä?
Jäävät Elvi kyllä osaa, tänään seisominen takkusi. Vielä vahvistettava kumpaakin käskyä ja nopeutta lisättävä.
Luoksetulo on aika super.
Hyppykin sisätiloissa onnistuu, ulos pitäisi saada hyvälle pohjalle tehtyä ja treenattua siellä.
Kokonaisvaikutelmankin uskon olevan siellä ysin luokkaa, riippuen millaiselle päälle tuo sattuu. Jos on liian häiriökoiria ja muuten ei onnistu niin joo sitten ei. Mutta parhaimmillaan tekee ihan superisti.

Muutenkin täytyy pitää mielessä, että vire kestää kohdillaan (ei liikaa eikä liian vähän), huomioida ettei pääse ennakoimaan ja muistaa palkata ja kehua oikeasta suorituksesta kunnolla! Yhdenkin onnistuneen ohituksen mokasin, kuka vaa meni ihan tuppisuuna ohi vaikka koira oisi ansainnut vaikka millaisen palkkauksen...

No, aina opitaan lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti