maanantai 4. huhtikuuta 2011

Viime viikon tiistaina käytiin hallintatestin treenikerrassa kokeilemassa ja kattomassa millaisia tehtäviä itse testiin on tulossa. Paikalla oli paljon koiria ja ekaksi ajattelin, että Elvi ottaa niistä turhaan kierroksia. Muksu oli kuitenkin kun ei niitä huomaisikaan jee! Luoksepäästävyydessä nousi moikkaamaan tuomaria, mutta ei hyppinyt tms. Sitten pujoteltiin muita koirakkoja, oli vähän laiska ja ei keskittynyt kunnolla.
Yksittäisliikkeinä tehtiin seuraaminen kummallakin puolella. Elvi ei ollut parhaimmillaan, jäi maasta ettimään jonkun pudottamia nameja ja oli vähän lahna tässäkin. Paikkamakuusta varasti ja ennakoi luoksetulon... Mitä ei siis koskaan aiemmin ollut tapahtunut.
Tästä treenistä otettiin sitten hiukka paineita, ja viikon verran jännitettiin hallintatestiä.

Perjantaina käytiin Nean ja Riinan kanssa jälleen treenailemassa, kiitos vain tehokkaasta häiriöstä ja käskytyksestä! Elvi teki ihan ok, seuraamiset oli hienoja. Muuta ei oikeestaan tehtykään ja sitten pennut pääsi lopuksi juoksentelemaan keskenään.

Tänään oli sitten testin vuoro. Elvi otti hieman enemmän häiriötä muista kuin viime kerralla, mutta ei ollenkaan liikaa. Paineistuu selvästi siis muista enemmän hallissa kuin ulkoilmassa. Pujottelu oli hieno, piti kontaktia ja ei kuikuillut muita. Mukana kulkeminenkin (ts seuraaminen) oli superhienoa, innoissaan loikki miun naaman korkeudella ja edisti jopa vähän. Paikkamakuussa koko 30 sekunttia, vähän liikkui, mutta ei noussut. Luoksetulokin hieno. Lopuksi vielä superupea tehtävärata, jossa kierrettiin siivekkeitä. Elvi osasi kiertää joten osoittelin vain suunnan ja neiti kiersi. Paljon paremmin ei siis olisi voinut meillä mennä (: !

Nyt vaan ootetaan LAU'n päätöstä ollaanko alkeiskurssilla vai ei. Sen aikaa treenaillaan ahkerasti, jos vaikka vihdoin kokeillaan kokeenomaisesti liikkeitä?

2 kommenttia:

  1. Ai oliko siellä vielä tehtävärata? Ois tullu kyllä megafail jos oltais saavuttu paikalle. :D

    VastaaPoista
  2. joo, sellanen että kierrettiin esteitten siivekkeitä :D se oli se mikä myö oikeesti hallittiin :'D

    VastaaPoista