sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Treeniä, treeniä jälleen

Keskiviikkona käytiin Donin kanssa puuhailemassa. Ei parasta Elviä, mutta ihan kohtuullista. Paikkamakuusta täyskymppi, Doni alko hääräilemään mutta Elvi kesti hetken aikaa! JES. Sitten onnistunut vielä päälle, ei huono ollenkaan. Seuraamiset oli keskitasoa, jääviä sekotti. Pitää vahvistaa seisomista ja paljon, ja muistaa ne eri äänenpainot.
Käytiin myös jäällä juoksemassa, ja ei kumpikaan kakara osoittanut suurempaa kiinnostusta hiihtäjiä kohtaan, vaikka mie kovasti epäilinkin.
Elvi 13kk
Tänään treenattiin sisarusporukalla kasvattajan valvovan silmän alla. Ekaksi taisi olla seuraaminen, mikä tehtiin hihnassa. Elvi oli hyvä, paikka pysyi paremmin kuin ajattelin ja olin uskaltanut toivoa, käännöksetkin taisi olla ok? Välillä vilkuilui, mutta meni hienosti. Sitten oli luoksetulo, teki hienosti. Samoin kuin lopun paikkamakuun. Ainiin ja hienosti juoksi kapulalle, palautus hmmm vähän hiomista vailla.
Keskittyi ihan okei, kun oli tuttuja ja turvallisia koiria ympärillä. Välillä haukahti koirapuistosta kuuluville äänille  ja lopuksi upea keskittyminen vieraan pikkupyrrin seurassa, jes!

2 kommenttia:

  1. Ah, mä en ikinä kyllästy ihailemaan Elvin kauneutta...! :)

    VastaaPoista
  2. Elvi ottaa kaikki kehut vastaan ja lähettää takaisin isoja märkiä pusuja!

    VastaaPoista