keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Otsikoiden keksiminen on tuskaista, joten olkoot ilman.
Tällä viikolla ollaan treenattu, jonkin verran. Tavoitteena saada seuraamisen virettä kasvatettua tuosta laahustamisesta ihan oikean seuraamisen näköiseksi. Ja ainankin tavoitetta lähennellään.
Vaihdettu seuraamisessa kokonaan lelupalkkaan, mikä vauhdittaa jo kovasti menoa. Olisi pitänyt tehdä tämä muutos jo aiemmin, mutta kai nämä asiat on kantapään kautta opittava. Sitten vielä hienosäätöä, katsekontakti täysin napitukseksi ja ajoittainen väljyys pois.
Ja kun tulee toisia koiria ympärille, Elvi ei lelupalkkaa näekään. Turhauttavaa? Joo.

Muuten ollaan tehty lyhyitä paikkamakuita, ei vaihda enää lonkalle!! Täytyy kyllä koputtaa nyt puuta, ja olla tosi varovainen jatkossa, ettei se pääse löhöämisen makuun tässäkin liikkeessä. Vauhti luoksetuloja ja tolpan kiertoja seisauttamalla Sitten ollaan temppuiltu ja leikitty kovasti.

Treenipaikkana toimii tällä hetkellä jää, meidän oma piha ihan älyttömän liukas, siinä ei kestä itsekään pystyssä. Pitäisi ilmeisesti useammin jaksaa raahautua keskustaan tai koulun pihalle tokoilemaan, ettei ihan jumituta tähän takapihatokoon.

Jos viikonloppuna taas treenaaman muiden karvaisten kanssa, ohjaajasta kiva, Elvistä ei.

2 kommenttia:

  1. Mun kelpiekuume ei parane yhtään, mutta en vaan voi estää itseäni lukemasta näitä kelpieblogeja! Linkittelen teidät tonne omaan, että muistan käydä lukemassa useammin. Löysin turreista ja sitten Donin kautta teidän blogin ja siitä lähtien oon aina silloin tällöin seuraillut :)

    VastaaPoista
  2. Saa linkitellä ja lukea, mukava vaan jos joku seurailee (: !

    VastaaPoista