maanantai 19. joulukuuta 2016


Tultiin jälleen Lappeenrantaan joululomaileen, ehkä nyt löytyy hetki aikaa blogin päivittämisellekin!
Kuten ehkä hiljaisuudesta voi päätellä, ei ole meidän elämässä kummia tapahtunut. Jyväskylässä treenailtu enemmän ja vähemmän, asiat tokossa ei kovin tehokkaasti ole edenneet. Ite toistan samoja virheitä jatkuvasti ja kokoajan ja ehkä jonkinlaista asennevammaa eteenmenoa kohtaan on havaittavissa... Ei siis ole tiedossa kokeita eikä kyllä muutakaan ohjelmaa, kasaillaan inspiraatiota ylipäätään treenailua kohtaan.

Tänään ekat treenit muutamaan viikkoon ja molemmilla taisi olla ihan hauskaakin! Tehtiin "helppoja" juttuja, tunnari oli erinomainen, luoksetulon stopit onnistui superhienosti syvässä hangessa, eteenmenot palloille toimii kun näkee pallojen viennit (ja näitä tulee paljon kun itsekseen treenaillaan). Ainoat ongelmat oli kierron jälkeiset kapulan noudot, katsoin itse väärää kapulaa jolloin Elvi käsimerkistä huolimatta päätyi väärään. Omaan tekemiseen tarkkuutta siis.
Muuten treeneihin olisi aika keksiä haastetta ja variaatioita. Oon itse niin kaavoihin kangistuva ja treenaisin mielelläni liikkeitä vain niin kuin ne kokeessa tulee olemaan, mutta nyt ehkä sekä koiran ja oman mielenkiinnon kannalta olisi kehittävää vähän uudistaa menoa. Toki perusasioissa riittää hiottavaa edelleen, mutta tutuissa ja turvallisissa liikkeissä olisi vähän aika haastaa itseä. 

Saa nähdä mitä tuleva vuosi tuo tullessaan! Voisi koettaa aktivoitua blogin päivittämisessä, kirjoittaisi edes niistä treeneistä itselle muistiinpanot. Tykkäisin kuitenkin lukea vuoden aikana mielessä pyörineitä asioita ja oppia niistä myöhemmin.

1 kommentti:

  1. Minä edelleen haaveilen, että aloitan blogin tai vlogin Kertun kanssa. :P

    VastaaPoista