tiistai 20. syyskuuta 2016

Käytiin viime viikolla Lahdessa Veeran kyydillä testaamassa uutta EVLää möllitokossa. Kannatti mennä, ei se ehjä tai siisti suoritus ollut, mutta ei tuntunut aivan toivottomalta kehässä.
Tuomarina Oili Huotari ja olipa mukava yllätys saada sanallinen palaute mukaan, se lämmitti mieltä huomattavasti enemmän kuin numerot.

Paikkaistuminen 7, lapussa maininta tassun liikuttamisesta x3. Ei haittaa yhtään, kyttäsin aidan ali ja koira nökötti siellä niin hienosti ja täytyy ottaa huomioon, että viereisellä kentällä treenattiin agilityä. Ja kolme tassun liikautusta ei tunnu missään, jossain vaiheessa tätä liikettä treenatessa määrä olisi voinut olla 30.

Paikkamakuu 10, kolmantena maahan, neljäntenä kutsuttiin. Hienosti oli välittämättä muista, hieman hidas sivulletulo. Tässä makuussa ei ongelmaa, kun en ole piilossa.

Seuraaminen 8, alku aivan kamalaa, hirmu vaikea peruutus meille (se muutenkin ihan vaiheessa), juoksupätkien jälkeen peruutukseen. Pisteitä Elville siitä, että loppua kohti paransi kokoajan ja tasoitti menoa! Loppua ei tainnut videolla kuitenkaan olla.

Zeta 8,5, ihan ok. Seuruu ei huippua, asennot ok.

Luoksetulo 6,5, huono! Jääti alun perusasennossa, toisella maahan. Päästi äänenkin. Himmaili merkkien kohdalla kun juoksi ruudun merkkien läpi. Pysäytykset valui ja hitaasti sivulle. Mutta eipä se tätä koskaan ole osannutkaan...

Ruutu 0 (pyysin liikkuria merkkaamaan eteenmenon kohdan, koska se ei todellakaan toimi ja matka oli pitkä). Eteen meni ok, vähän jäi etulaitaan. Ruutuun hyvin ja sivulle ok.

Ohjattu 9, hyvä oli! Vähän vauhtia saisi olla lisää, mutta mielummin tarkasti kuin täysiä.

Kiertonouto 9, jee! Varmistelin kapulan jälkeen hypyn toisella käskyllä ja käsimerkillä, vaikka luulen, että tuon helpomman puolen olisi tullut muutenkin.

Tunnari 0, oikea nousi ja haisteli siististi, mutta palautti tuomarille ja liikkurille.... Oon kyllä muuten niin tyytyväinen <3 nbsp="" p="">
Kaukoissa 7, pariin tuplakäskyt ja s-m oli huono, mutta häiriö aksakentältä oli tosi kova. Täytyy alkaa treenaamaan kovassa häiriössä näitä, ja jotain tehdä tuon vaihdon tekniikalle, se on ihan pilalla nykyään.

Mutta kovin tyytyväinen kokonaisuuteen! Hirmu paljon on treenattavaa ja sitten koemaisuuden kasaamista, jotta paketista tulee toimiva, mutta ehkä tämä tästä :) Veeralle kiitos seurasta ja videoista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti