sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Kuluneen vuoden tavoitteet tsekattu läpi, ja aika hyvin pysyttiin suunnitelmassa!

Tavoiteltiin siis rallytokosta RTK3-koularia, joka saatiinkin parin onnistuneen kokeen jälkeen. MES-luokkaa varten ei olla treenattu, eikä pidetä kiirettä, katsellaan sitä sitten joskus.

Tokossa ei edes kisattu kuin yhden möllikokeen verran. Siellä meno ihan ok, mutta en huvin vuoksi aio kisata, mennään sitten kun on edes toivoa saada niitä ykkösiä. Motivaatio ollut vähän hukassa, kiukuttaa edelleen, että säännöt muuttui meille huonoimpaan aikaan. Positiivista on, että tunnari alkaa vihdoin näyttämään liikkeeltä, wuhuu! Onhan sitä pari vuotta hiulattukin. 

Näyttelyissä käytiin kahdesti, Pinja esitti Elvin sekä Kangasniemellä toukokuussa (PN4) ja Tallinnassa elokuussa (PN2, EE MVA). 

Koiratanssi jutskat pyörii mielessä edelleen, mutta ei kovin vakavasti. Turhia temppuja ollaan kotona opiskeltu, katsotaan jos joskus saataisiin jotain kivaa aikaan!

Terveenä kesti koira ja sai säännöllisen epäsäännöllisesti hierontaakin, kiitokset vaan Teijalle. Tätä koetetaan jatkaa ensi vuonnakin!

Eli joo, vuoden 2017 tavoitteeksi voisi nyt sanoa ääneen sen EVL:ssä kisaamisen. Ehkä se olisi vaan ilmoitettava kokeeseen, jotta niitä treenejä tulisi tehtyä ja jotain saataisiin aikaankin. Periaatteessa tilanne hanskassa kohtalaisen hyvin, eteenmenot ainoa erittäin epävarma liike. Pikkasen helpottaa kun kokeita tullut seurattua, ettei se muillekaan mikään helppo tehtävä ole, ehkä meidänkin epätoivoista suoritusta kehtaisi lähteä esittelemään kehiin. Saa nyt nähdä! Tuloksellisia tavotteita en tahdo asettaa, ykköset tulee jos on tullakseen. 

Jälkeä tahtoisin tehä edellistä kesää enemmän, täytyy toivoa että löytyy töitä joiden jälkeen jaksaisi vielä puuhailla koirankin kanssa. Kivaa mielenvirkistystä kummallekin.

Sitten jatketaan kavereitten kanssa laatuajan viettoa, taas ehkä vuoden tärkein tavoite terveenä pysymisen lisäksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti