keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Ihan ei olla masennettu, vaikka edellisestä postauksesta niin voisi päätellä. Sunnuntaina käytiin tekemässä paikallaoloja lukuunottamatta hyvät tokot Kiitorekulla porukassa ja tänään Veeran, Pauliinan ja Leenan kanssa hallilla.

Elvi teki ensin hyviä jääviä, seisomisia koetti istua, mutta tuli onnistumisiakin, jee. Eikä tuntunut niin sekaisin olevalta, mitä se on joskus ollut!

Merkit oli hyviä, ruudut oli hyviä ja kesti käskytyksenkin, jes! Ihanaa, että ruutu tuntuu yhtä varmalta liikkeltä kuin voittajassakin, vaikka vielä kisamatkoilla pitääkin treenata liikettä paljon. Sitten kun kevät tulee ja kentät sulaa.... :)

Ohjatut hyviä, ekassa lähti ruutuun, mutta lopuissa onnistui hyvin!

Ja koska kaikki muu on ihan hyvin hanskassa, tehtiin myös tunnari joka ei tosiaan ole. Välillä Elvi tekee tosi hyviä ja keskittyneitä, nyt sillä oli ihan kokoajan täysin väärä mielentila liikkeeseen. En vaan tiedä miten saisin sitä laskemaan ennen tunnaria, nameja matkalle?

Paikallaolot myös huonoja, näytti ahdistuneelta istumisessa, lösähti maahan, kävin korjaamassa, istui ok loppuun. Makuussa pyöri alkuun, sitten rauhoittui (= ei liikuttanut kahden sekunnin välein itseään, vaan ehkä vain kymmenen....) Paikkamakuun aloitus oli miun odotusten vastainen parempi kuin aavistelin, hyvä! Pitää siihenkin saada kauheasti treeniä alle.

Treenien jälkeen heitettiin kiva lenkki Veeran ja Donin kanssa, Elvi oli huisin onnellisen näkönen kun sai rallatella vapaana parin viikon hihnalenkkeilyn jäljiltä. Itsellekin jäi hyvä mieli treeneistä, suunnittelen jo seuraavia... Treenataan siis silloin kun pystytään ja ollaan saman katon alla, koska varmasti nyt jo huhtikuussa tulee pätkiä jolloin näin ei ole. Silloin ne ajat voi käyttää reissun pohtimiseen ;)


© Miira I., kiitos! Tilasin tämmösen posen Miiralta yhellä lenkillä, ja sain mitä halusin (y)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti