tiistai 3. maaliskuuta 2015

Eipä meille koiran kanssa kummoisia kuulu. Tassu alkaa olemaan ok, mutta miulla motivaatio aikalailla kaikkeen ihan nollassa. Että tuskin mitään hirmu järkevää tullaan tekemäänkään. Kevään suunnitelmatkin hieman muuttuivat, joten treenaaminen jää luultavasti niin vähälle, ettei kokeisiin kehdata mennä. Ja sitten taas kesällä tuntuisi turhalta käydä tekemässä tuloksia, kun säännöt muuttuvat kuitenkin.
Uudet säännöt aiheuttavat taas tällä hetkellä ärsytystä. Ei siinä mitään, jos EVL olisi itelleni tuttu luokka ja been there done that -tyyppinen, siinä kohtaa uudet tuulet tekisivät varmasti ihan hyvää. Mutta kun ei ole, niin en olisi kaivannut yhtään lisää hankaluuksia sen korkkaamiseen. Tyhmää :(

Tällä hetkellä siis ajatukset lähinnä ihanassa menneessä reissussa ja toivottavasti tulevissa vastaavissa. Haluaisin reilaamaan, ja jos en pääse reilaamaan niin edes lyhyt reissu kiitos, olisi ihanaa! Nyt vaan kaikki riippuu niin useasta muuttujasta, että en oikein uskalla edes vielä haaveilla.
Ja silti käytän matkailuajatusten pyörittelyyn enemmän aikaa kun kouluhommiin tai vaikka koiran treenaamiseen, mitä kannattaisi tehdä nyt kun varmuudella samassa osoitteessa ollaan. Mutta eipä sitä kyllä kannata kummoisia tehdä ilman ajatustyötä, se on tähän mennessä todettu jo aika turhaksi treenimetodiksi. Jatkan siis interrail-kokemukisen googlailua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti