sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Laiska kirjuri pahoittelee, että 23.11. möllitokon tarina tulee vasta nyt! Se on ollut ajatuksissa jatkuvasti, mutta nyt vasta saan itseäni niskasta kiinni.

Lauantaina käytiin tosiaan virallisessa kokeessa sähläämässä 2-tulos. Sunnuntaina sitten Lappeenrannan uuteen lämmitettyyn Kiitorekun halliin LPKY:n möllitokoon heti aamusta.

Paikkamakuu tehtiin yhdessä EVL-koirien kanssa, pisteitä taidettiin saada 9, ennakoikohan liikkurin käskyä kun tehtiin EVL-tyyppisesti. Hieman levoton, mutta siis ihan erilainen kun vertasi lauantain suoritukseen! Olin tosi onnellinen, ihanaa!
Seuruusta 10, oli kivan tuntuinen. Kontakti ei ollu ihan täydellinen, mutta paikka pysyi, eikä mitään laamailua kun vertasi edelliseen kamaluuteen.
Liikkeestä istuminen 10, taisi olla hyvä!
Luoksetulo 9, stopit surkeita... Teki kuitenkin.
Ruutu 10, jäi eteen ja ennakoi pysähdystä. Palkkaa taas ruudun takareunaan siis! Bongasi kuitenkn ruudun hyvin.
Hyppynouto 10
Metsku 8, ei mitään muistikuvaa mitä tapahtui!
Tunnari 0, otti ekan, tiputti, haisteli, otti seuraavan ja toi omana, oli väärä.
Kaukot 9, taisi olla ihan kivat! Seiso-istu vaihdossa pienesti eteen
Kokonaisvaikutus 10

Yhteensä 264 ja ykkönen.... Tälläisiä pisteitä oltaisiin kaivattu edellisenä päivänä! Lauantaina aattelin, että ei oo mitään järkeä lähteä uudestaan säätämään, mutta vitsi kun jäi hyvä mieli, koira teki ihan eri tyylillä ja paikkamakuun onnistuminen lämmitti mieltä! Tunnari nyt varmaksi ja kuntoon joululomalla ja tammikuussa kokeeseen!

Miira oli kuvailemassa, iso kiitos näistä jälleen!


Elvi luulee olevansa pätevästi suorittamassa tunnaria...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti