maanantai 8. joulukuuta 2014

Lauantaina piipahdettiin Messarissa, jälleen flyballin merkeissä!

Edellisten vuosien tapaan treenaaminen ja valmistautuminen jäi aika viime tippaan, mutta eipä tuolla niin väliä kun on hyvä joukkue ;)

Elvi matkusti Lappeenrannasta Nean ja Leenan kanssa Helsinkiin, missä sitten valmistautumaan suoritukseen! Vermeet niskaan ja radalle. Harjoittelu- ja aika-ajokierrokset olivat ehkä epäonnistuneimmat ikinä, mokia siellä, täällä ja tuolla.
Jatkoimme siis alkueriin, jossa 2-1 voitoilla puolivälieriin. Elvin yhteen korjaukseen olin tosi tyytyväinen, pallo vieri pois linjalta, mutta koira päätyi takaisin suorittamaan ensimmäisen hypyn.

Jotta ei liian hyvin menisi, puolivälierissä Elvi taisikin sitten mokailla yhden suorituksen aikaan laatikolla sähläten ja ajautuen pois hypyiltä kiertäen ensimmäisen. 1-2 tuloksella meidän suoritukset jäivät sitten siihen.

Katastrofisen alun jälkeen saatiin kuitenkin ehjiä suorituksia aikaan, jee! Nopeita ei oltu, mutta alustakin tekee osansa. Ja vaihdot eivät olleet sellaisia kuin pitäisi, mutta treenaamattomuudella ei voikaan muuta saada!

Kaiken kaikkiaan kiva päivä ja meidän puvut vain kehittyivät entisestään. Harmi, että tuomarit eivät edes niitä arvostaneet, sillä oltiinhan myö nyt koko päivän tyylikkäin joukkue! Isoin kiitos jälleen joukkuekavereille ja Leenalle järjestelyistä, oli kivaa!

Seuraavat kolme kuvaa löytyivät Jukka Pätyseltä, iso kiitos upeista kuvista!


Timantit on ikuisia 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti