sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Viikonloppuna tokoiltiin paljon. Lauantaina ajettiin Mikkeliin Tommi Variksen tuomaroitavaksi. Kuten aina, ohjaajaa jännitti ihan hirveästi. Oltiin paikan päällä hyvään aikaan ja kehät olivat ajoissa, ihanaa! Kehässä ei yhteistyö kuitenkaan pelannut niin hyvin kuin olisi pitänyt. Pisteet nousivat edellisestä, tällä kertaa saatiin kasaan 245, eli VOI2, mutta kokeen jälkeinen fiilis ei ollut ollenkaan niin positiivinen kun ekan jälkeen.

Paikkamakuu 7
Hirveen levoton, luulen että liikkumista vielä lisäsi kaksi paikkamakuussa piipannutta koiraa. Oli huono ja ennakoi lopun perusasennossa pikkiriikkisen.

Seuraaminen 8,5
Järkyttävin koeseuruu ikinä, tultiin kehään ja Elvi bongasi hypyn vasemmalta. Sen jälkeen se kanttasikin sinne, eikä enää kestänyt seuruussa mukana, kunnes ekassa käännöksessä komensin seuraamaan uudestan. Pikkaisen paransi, ei ollut ihan niin mukana kuin olisi voinut olla ja taas hyppyä lähestyessä Elvi lähti valumaan sinne.


Liikkeestä istuminen 10
Istui vissiinkin ihan ok, ohittaessa liikutti tassuja.

Luoksetulo 6
Ei mennyt ekalla maahan, pysähdykset huonoja, ravasi lopun. Vaatii vielä kauheasti työtä.


Ruutu 9
Ihan jees ruutu, ennakoi pysäytystä eikä mennyt niin pitkälle kuin treenatessa.


Hyppynouto 10


Metallinouto 10
Hidasti raviin liian aikaseen, mutta hienosti otti vieraan metskun, joka oli ollut edellisellä suorittavalla koiralla!


Tunnari 5
Se meni haistelemaan kapuloita, wuhuuu kolmen päivän kuri teki tehtävänsä! Otti oman, tiputti, haisteli vielä (sit alkoi käyttää jo hampaita...) otti oman ja sylki jalkoihin. Palautuksia ei olla tehty aikoihin, kun pelkästään haistelussa ollut niin paljon ongelmia, joten koira teki varmasti oman tason mukaan.


Kaukot 6
Toka vaihto surkea, hypähti ihan eteen, sitten paransi.


Kokonaisvaikutus 9

Että joo, semmoinen koe. Vähän turha reissu, mutta tulipahan tehtyä. Eniten jäi harmittamaan levottomuus paikkiksessa ja seuraamisen surkeus sekä yleinen fiilis, mutta olihan tuolla onnistumisia. Tunnaria haisteli eikä vaan ottanut ekaa kohdalle sattunutta, kaukoissa pystyi mokaamisen jälkeen vielä skarppaamaan. Tästä on siis suunta vain ylöspäin. Veeralle isoin kiitos seurasta ja videoista, ette voi taukoilla liian pitkään kun tarvitaan seuralaisia kokeisiin ;D !

1 kommentti:

  1. Luuletko että miun maltilla kauan taukoillaan? :D Jos tammikuun selviäis ilman kokeita niin oisin yllättynyt.

    VastaaPoista