tiistai 3. kesäkuuta 2014

Blogi jäänyt vähän retuperälle, työt vie liikaa aikaa päivästä! Ei oo aikaa näpytellä tapahtumia ylös.

Treenailtu ollaan, kokeeseen ollaan menossa, eli tokossa kaikki ennallaan. Myös ne ongelmat eli paikkamakuu, luoksetulon stoppi, tunnari ja kaukot pysyy, jotain teen väärin. Ehkä palaan pohtimaan ongelmia kokeen jälkeen, koetetaan saada siellä kaavittua pisteitä kasaan ja pidettyä fiilis hyvänä.

Rallytokossa käytiin kisaamassa helatorstaina, Elville tulokseksi 90/100. Kaksi liikettä uusittiin, houkutuksella oli ainankin rumaa käskytystä jah mistähän muualta pisteitä ropisi... Seuraaminen lahnailua ja matkalaukkumaista, ei kiva :( Essille iso kiitos matkaseurasta ja kuvauksesta, tässä siis todistusaineistoa.


Rallytokoa voisi ruveta pikkuisen tekemään enemmän, jos myöhemminkin aikoo kisata. Voittajaa varten pitää vissiin jo treenata...

Elville tarkoituksena saada myös rokotukset varattua (koska meidän ihana eläinlääkäri ei saatavilla täytyy alkaa tutkailla muiden hintatasoa...) ja sitten aijon raahata sen fyssarille. En tiiä mitä siitäkin tulee, kun Elvi ei tosiaan oo mitenkään käsittelyä rakastava eläin. Inhottavaa viedä se tilanteeseen, josta se ei pidä, mutta pakko vissiin jonkunlainen tsekkaus joskus saada tehtyä kaikkien elämän aikana saatujen vammojen takia.

Kesälle on onneksi paljon kivoja suunnitelmia, vielä kun työpäivien jälkeen jaksaisi jotain puuhatakin... Erkkariin mennään, rallytokoretki suunniteltu, tokoakin tehdään ainankin jos luokkaa ei päästä vaihtamaan ja jos sitä vaikka lähtisi ulkomaille reissulle... Muuten mökkeillään ja rentoillaan ja treenataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti