keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Lauantaina suunnattiin Joensuuhun, autoon pakattuna Elvi, Tamis ja Tarmo + ihmiset. Matkat sujuivat mainiosti, tuomari (Zafra Sirik) tuomaroi ripeästi ja päästiin kehään ajoissa. Elvin esiintyminen ihan kohtalaista, saatiin ihan hyvä kokemus tästä alle, tuomari käsitteli kauniisti ja lyhyesti. Käpälöinti ällötti Elviä, muuten esiintyi aika rentona!

Good size, feminine head, a bit shy, good topline, moves well, a bit swinging in front.

Tuloksena VAL-ERI2 SA PN3 VA-CACIB. Tamikselle meni PN-kehän kakkossija, ja ykkösenä tosi kaunis ja hienosti liikkuva veteraani, onnea vielä! Kyytiläisetkin sai tarvitsemansa palkinnot, ja onnellisena lähdettiin hyvissä ajoin kotia kohti.

Sunnuntaina lähdettiin nauttimaan (= kärsimään) helteistä Joutsenoon Leijonalaavulle Nean ja Riinan kanssa. Kävely oli hieman epätoivoista, ihan vääränlainen vaatetus ja reppukin painoi, mutta itse laavulla oli ihanan rentoa ja viileää! Tulta ei meinattu alkuun saada syttymään, mutta luovuttamisen jälkeen sehän lähti palamaan nätisti yhdellä yrittämällä, saatiin siis (loput) ruuat syötyä lämpimänä! Takaisin päästiin vähän joutuisammin kun reitti oli tuttu, hiki tuli siitä huolimatta. Kuvia toivottavasti tulossa joskus... ? ;D

Alkuviikko ollaan vaan lomailtu, tiistaina omatoimiset tokot puistossa (paikkamakuu 2,5-3min, yksi huomautus, seuruu tosi makeet, luoksarin stopit hyviä, liikkeestä istumiset hyviä, tunnarit kohtalaisia, kaukojumppa huvää!). Mie aloitin työt uudessa paikassa, pakko siis uhrata päivästä muutama tunti rahan ansaitsemiseen. Koira raukka jäänyt vähän vähemmälle huomiolle, mutta ehkä tää tästä vielä tasottuu kun työt muuttuu arkiseksi rutiiniksi.

Keskiviikkona tehtiin luoksetulon stoppeja takapalkalla, Elvi ennakoi ja pysähteli ite, hauskaa. No jos on ihan ihan pakko jotain keksiä niin mielummin näin päin :D Tunnarissa kohtalaisia toistoja, en oikeen tiiä kosketteliko kapuloita vai ei. Kaukot oli ihan kamalia, kerkesinkin iloita tiistain hyvistä kaukoista. Ruutuunkin Elvi juoksi kerran ja käskytin ihan maahan, oli hyvä!

Loppuviikko aijotaan mökkeillä, koira lähtee jo huomenna, mie pääsen vasta perjantaina. Toivotaan, että ilmat pysyy yhtä kivoina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti