maanantai 21. lokakuuta 2013

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten meidän toipuminen on sujunut näin.Kaikki tällä hetkellä hyvin, varvas ei vaivaa, mutta vielä pitää ottaa vähän rauhallisesti. Elvi ei kyllä ymmärrä mitä tarkoittaa nätisti tai rauhallisesti, sen mielestä ollaan ihan tarpeeksi himmailtu sairasloman aikana. Kaikki nyt ja heti, mitä nopeammin sen parempi, vauhti korvaa virheet -tyyliset lausahdukset kuuluisivat juuri tällä hetkellä kelpien suusta.

Tai tällä hetkellä se ottaa rennosti, älynystyröitä vaivattu taas hiukkasen. Sunnuntaina käytiin tokokoulutuksessa Angelica Leimanin ja Mari Leiviskän opissa. Koko päivä vietettiin kentällä, Elvin kanssa kaksi treenikertaa, yksi kummankin kouluttajan kanssa. Aluksi Leimanin opissa, tuotiin ongelmana esille levoton ja ruma seuruu, joka kyllä toteutui täydellisesti siinä tilanteessa. Ennen valvovaa silmää tehdyt pätkät olivat hyvää Elviä, mutta heti kun koetettiin tehdä jotain, meininki oli ihan kamalaa. Elvi puuhasi ihan kaikkea muuta kuin teki seuraamista miun kanssa. Ohjeeksi vaan napakkaa puuttumista ja virheistä huomauttamista vaihtelevan pituisilla seuruu pätkillä. Yksi asia kerrallaan ja kriteerit miulle selkeäksi päähän. Viimeinen kaikista vaikein toteutettava, en ole perfektionisti ja annan liikaa periksi, kunhan asiat menee sinne päin niin on ihan hyvä. Treeniä, treeniä.
Luoksetulon stoppeja seuraavaksi, selkeä kriteeri tähänkin. Hyviä ideoita muutenkin, vähän vaihtelua pitää saada treeneihin, etten aina pysy vaan samoihin kaavoihin kangistuneena. Nea joutuu meidän kanssa hommiin ;)

Tauon jälkeen jatkettiin Marin kanssa, ensiksi tunnaria, jossa ongelmana on muiden maistelu ennen palautusta. Maisteli nytkin, ja saatiin uusia treenitapoja kokeilun alle, toivotaan että joku näistä tehoaa! Toisena kaukot, hyviä ideoita erilaisten treenien suorittamiseen, sekä seisomisen tsekkaus ja sen etupainoitteisuuden korjaamiseen vinkkejä.


Oli ihanaa käydä neuvottavana ja vanhojen ajatusten lisäksi tuli monta uutta juttua pohdittavaksi. Kouluttajat olivat ihania ja seura hyvää, kiitos kaikille! Jos vaikka kevääksi löytyisi joku koulutus, josta saisi taas intoa ja uusia ideoita treenejä varten. Sitä ennen pitäisi selvitä kylmästä talvesta, tervetuloa paleltuneet sormet ja tunnottomat varpaat.

2 kommenttia:

  1. Koulutukset ovat kyllä hyviä: jotenkin silmiä avaavia ja innostavia. :) Talvi harmittaa muakin. Tekisi mieli muuttaa treenit olohuonekoiratanssiksi, sillä vihaan ulkona treenaamista. Hallilla voidaan toki treenat, mutta sekin on kylmä. Josko saataisiin jokin lämmin halli treenipaikaksi. Näköjään sitä koko ajan vaatimukset kasvaa. :D

    VastaaPoista
  2. Talvi on kyllä aika turha noin tokon kannalta, vaikken malttaisi odottaa jäälenkkejä auringossa <3 Meillä ei ole pääsyä tänä vuonna edes halliin, pitäisi ulkosella selvitä, ja nyt just tuntuu siltä, ettei tule mitenkään onnistumaan. Ehkä tästä pitää jonkinmoinen katto saada päänpäälle, plussaa tietty olisi jos se olisi vielä lämminkin :D

    VastaaPoista