lauantai 16. marraskuuta 2013

Pitkästä aikaa kuulumisia! Kummallisia ei ole tapahtunut, ollaan lenkkeilty ja treenailtu ahkerasti. Tokossa pidetty tiukkaa kuria asioiden suhteen (seuruu, tunnari, kaukot, luoksetulo), ja jotakin edistystä tapahtunut seuraamisessa! Muissa nyt ei niinkään, mutta pikkuhiljaa... Paikkamakuuta ollaan ahkerasti treenailtu, pari huonompaa treeniä, mutta pääasiassa hyviä! Nyt pitäisi päästä vaan entistä enemmän tekemään häiriössä. Pelkään kuitenkin, että tulee ahnedittua liikaa, ja taas mennään takapakkia. Kokeeseen oon nyt kuitenkin sitä ilmoamassa, joten pitää toivoa, että paikkamakuut kestävät yhtä rauhallisina kuin yleensä.Elvistä parasta tokossa on pallot!


Huippuhauskojakin uutisia on, lähdettiin nimittäin lauantaina 9.11. Lempäälään kisaamaan rallytokon SM-kisoihin! Meidän joukkue (myö, Tiina Mynttinen ja kelpie Arwo, Liisa Kotisalo ja kooikerhondje Kelmi, Sonja Meuronen ja bc Ruusa sekä Nea Mikkola ja bc Riina) edusti Lappeenrannan Palveluskoirayhdistystä varsin menestyksekkäästi.

Elvi kilpaili siis viimeistä kertoo alokkaassa, rata oli ihan kiva, miun makuun liikaa pujottelua ja spiraaleita, ne on ihan tylsiä! Elvi alkulahnauksen jälkeen teki hienosti hommia, tuloksena täydet 100p ja tuomarin kiva kommentti: "Äärimmäisen hienoa työskentelyä!" (plussana vielä koulari RTK1). Tulostaulun perusteella osattiin odottaa sijoitusta, joten käytiin hakemassa palkinnot toisesta sijasta! Ruokaa ja leluja, Elvi tykkää!

Käytiin autokunnan kanssa syömässä ja shoppailemassa (= katsomassa kun Nea shoppaili :D) ja sitten lähdettiin kannustamaan joukkueen yläluokkien koiria. Kivoja suorituksia sekä meidän joukkueelta että muilta! Jäätiin vielä katselemaan palkintojen jakoa, ehkä pienesti eläteltiin toiveita joukkueen sijoituksesta, vaikka en kyllä oikein jaksanut sellaisiin tosissani uskoa, vähän liikaa sivutoimista harrastelua tämä laji, vaikka Elvi onnistuikin hienosti, samoin kuin muut joukkueen koirat. Iloisena yllätyksenä tulikin sitten SM-kilpailujen joukkuekisan toinen sija! Aika upeeta, voidaan muistella tätä sitten kiikkustuolissa.
Iso kiitos siis joukkueellemme kivasta päivästä, ensi vuonna uusiksi?

Hyvä meidän joukkue!

2 kommenttia: