tiistai 3. syyskuuta 2013

Kaikki kivat päivitykset saavat siirtyä taas, Elvillä jalka kipeenä :(

Oltiin agilityssa ja Elvi meni ihan normaalisti putkeen (vauhdilla, tuskin ajatuskaan mukana), ulahti ja tuli kolmijalkaisena ulos. Tällä kertaa etujalka. Käsittelin tassun läpi, kerran painaessa se ikään kuin naksahti ja Elvi ulahti, mutta sen jälkeen ei reagoinut minkäänlaiseen paineluun/taivutteluun. Liikkuessa ontuu.

Soitin lääkärille, joka käski seurailla pari päivää. Mieluiten tietysti olisin raahannut sen heti miten hoitoon, vaikka tietysti ymmärrän, että tilateen seuraaminen varmasti fiksumpaa. Mutta kun raukka pieni ontuu, eikä oikein pääse maahan kun jalkaa koskee. Eikä meillä ole kipulääkkeitäkään.

Kunhan se nyt olisi vain joku venähdys tai nyrjähdys. En tahdo murtumaa, en varsinkaan leikattavaa sellaista. En tahdo mitään vakavaa ja haitallista.Himputin jalat, kun ei kestä menossa mukana

6 kommenttia:

 1. Voi Elviä. ): Me pidetään Jehnan kanssa kaikkia varpaita ja sormia pystyssä, että kaikki olisi hyvin. Toivottavasti menee ohi levolla!

  VastaaPoista
 2. Voi ei! Me pidetään kans peukut pystyssä ettei oo mitään isoa! :(

  VastaaPoista
 3. Voi Elviä :( Onpas ikävää! Paranemisia sinne!

  VastaaPoista
 4. Kiitämme tsempeistä, lääkäri ei taivuttelemalla ja tunnustelemalla mitään suurempaa löytänyt, luultavasti vain venähdys. Jos ontuminen ei lopu ensi viikoksi, niin röntgeniin. Ontuu kyllä edelleen :(

  VastaaPoista
 5. Voi ei, toivottavasti ei mitään suurempaa ja menee ohi pian! :(

  VastaaPoista
 6. Voi ei, toivottavasti ei mitään suurempaa ja menee ohi pian! :(

  VastaaPoista