tiistai 9. huhtikuuta 2013

Nyt olen jo sitä mieltä, että lumet saisivat sulaa vikkelään. Tahdotaan treenikenttä käyttöön, sekä lenkkipolut. Tietty vähän ikävä tulee noita jäälenkkejä, joista otetaan nyt viimeisinä hetkinä kaikki ilo irti.
Elvi on joutunut myös mallin töihin, karvaa on kasvanut, kiloista en ole ihan varma. Puntarille pitäisi mennä!
LAU:n huhtikuun epiksissä Elvi kävi juoksemassa Jossun kanssa, kokemusta kerätty :)

Möllien rata, ei mitenkään helppo miun mielestä! Tuloksena 15, eka viitonen puomin ylösmenokontaktilta, hyppäsi sivusta ylös. A:n jälkeen hypyillä pieni tapaturma, Elvi jäi Jossun taakse ja siitä väärään suuntaan. Muurille tuli pitkä kaarre ja Elvi ohi, mutta muuten katsojan näkökulmasta ihan hienoa menoa!


Kilpailevien radalle ei ollut oikeastaan tarkoitus osallistua, mutta Elvi päätyi sinne kuitenkin. Toka rima alas, hyppy oli huono (pahoittelen kun se puuttuu, en osaa kuvata!). Puomin jälkeen kepit eivät löytyneet ja A:n takana Elvi irtosi liian hyvin toiselle hypylle, yksi jäi välistä. A:n kontaktiltakin karkasi, mutta siitä eteenpäin aika hienoa menoa! Onneksi on pätevä koira ja ohjaaja!

2 kommenttia:

 1. Klonkku on jo vähän kasvattanut masuaan (kaunotar) <3

  Haastetaan teidät tähän hyvän mielen haasteeseen:
  http://aemm.kuvat.fi/blog/4/Hyv%C3%A4n+mielen+haaste/

  Tiedän, et oot tehny sen aiemminkin, mutta siitä on jo aikaa! Mieti uudelleen ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitämme Klonkun kanssa haasteesta, toivottavasti inspiroidun tän parissa pian! Keksin jo heti pari kohtaa, ehkä tää tästä :D

  ps. jeee aktivoitunut blogi, palaattekin heti meidän blogilistalle!

  VastaaPoista