sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Lauantaina episten jälkeen käännettiin auton keula kohti Vaajakoskea, lähdettiin näyttelyreissulle. Perillä kerettiin ottaa tavarat pois autosta, ja sitten Emma ja Kiusa tuli hakemaan meitä lenkkeilemään jäälle. Kelpieillä oli epätavallisen hauskaa, Elvi jaksoi juoksennella kaverin kanssa paljon enemmän kuin normaalisti. Hyvä että seura kelpasi, illalla olikin sitten rauhallinen koira.

Sunnuntaina ajettiin Jyväskylän puolelle, aloitettiin päivä jälleen Emman ja Kiusan kanssa lenkillä, myöskin jäällä. Aurinko ei meinannut paistaa, kuvasaldo jäi tästä hieman huonoksi, mutta onneksi heti autoon istuessa aurinko ilmestyi pilvien takaa ja paistoi vielä Rautalammella! Ennen kehää olikin reilusti odoteltavaa, koirat juoksi hetken hangessa, ja Emma sai huippukivoja kuvia, kiitokset vaan sinne suuntaan :)Parin tunnin odottelun jälkeen päästiin kehään, Elena Ruskovaara oli tuomarina. Miuta jännitti kovasti, väistääkö Elvi taas. Elenalle tahdottiin, kun tiesin, että siellä Elvi tulee ainankin käsitellyksi kauniisti.
Elvin esiintyminen olikin kivaa, eihän se kovin onnellinen käpälöidessä ollut, mutta jalkakaan ei liikahtanut ja oli ihan rauhassa. Liikkui myös ihan ok. Tuloksena H, ja koiran näköinen arvostelu:
"Erittäin narttumainen. Jäntevä, hyvä luusto. Lyhyt rintakehä, pitkä lanne. Alalinja liian kuroutuva. Raajat saisivat olla voimakkaammin kulmautuneet. Sopiva kaula. Pitkät korvat. Teräväpiirteinen pää. Nyt varsin pehmeä karvapeite. Yhdensuuntainen taka-askel, vähän huolimaton edestä. Kiireinen askel. Oikean asentoinen häntä. Esitetään kauniisti."Elvi ei siis ollut ihan parhaimmillaan, mutta kaikkein parasta reissussa oli onnistunut kehä kokemus! Nyt jos se viimeinen serti saataisin jostakin, ei tarvitse enää kiertää kehiä. Kannatti myös ajella Jyväskylän suuntaan, kivaa lenkki ja matkaseuraa oli tarjolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti