sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Tänään ollaan tehty kaikkea kivaa! Aamulla oltiin hallilla näyttelytreeneissä, Elvi oli varsin pätevä. Seisoi, antoi käpälöidä ja liikkui hyvin. Alkuun koetti vetää hihnassa, mutta toisella yrittämällä liikkui jo tosi mainiosti ja viimeisellä erinomaisesti.

Kahdeltatoista siirryttiin jatkamaan harjoituksia Starkin parkkipaikalle Lauritsalan koulun järjestämään match showhun. Leena oli tuomaroimassa meidät, ja Elvi antoi hyvin käpälöidä ja liikkui ihan ok. Pohja oli tosi liukas, jouduin itsekin keskittymään pystyssä pysymiseen. Sininen nauha, ja kotiin huilimaan. Vaikka myö ei koko mätsäri päivästä jaksettu nauttia, toivottavasti muut otti kaiken ilon irti ihanasta säästä!

Parin tunnin huilien jälkeen päästiin ekaa kertaa testailemaan pk-lajeista ihan uutena viestiä! Onhan Elvi lenkkipoluilla juossut enemmän ja vähemmän tarkoituksella miun ja lenkkiseuralaisten väliä, mutta nyt päästiin oikein osaavien ihmisten neuvottavaksi ja ihan treeninä kokeilemaan!

Elvi pääsi toisella kierroksella tekemään, ensin olin Riinalla kakkosohjaajana. Riina tuli kivasti narupallolle palkattavaksi, ja lähti sitten vauhdilla takaisin Nean luokse kun oli lupa. Vähän pohdin, että mitenhän Elvi lähtee miun luota, mutta se kyllä yllätti!

Viestissähän ekaksi kuljettiin yhtä matkaa lähtöpaikalle, josta jatkettiin Elvin kanssa sitten vielä jokunen matka eteenpäin. Kisasuorituksessa mie vielä koiran lähettämisen jälkeen siirtyisin 300(?)m eteenpäin, ja koira joutuisi jäljestämään itsensä uuteen paikkaan. Nyt kuitenkin tehtiin lyhyitä pätkiä.

Ekalla Elvi lähti hyvin, ja päätyi Nealle asti. Takaisin tuli kanssa aika vauhdilla, oltiin tässä kohtaa siirrytty jonkin verran kauemmas. Tokalle pätkälle Elvi ekaksi jäi miettimään, sitten ilmeisesti kävi tsekkaamassa tilannetta melkein Nealla asti, mutta palasi takaisin miun luokse. Siirryttiin paljon lähemmäs, josta koira sitten pienen kangertelun jälkeen päätyi Nealle. Viimeiselle kahdelle kerralle saatiin vetoapua bortsu Nellistä, joka hienosti meni sinne minne pitikin ja Elvi seurasi vauhdilla perässä. Viimeisessä lähetyksessä miun suunnasta alkoi jo ilmestyä vähän asennetta, koira meinasin ensin livistää samaa vauhtia takaisin Nean luokse ja lähdössä oli ihan menossa. Tietty Nelli-bortsun meno vähän avitti Elviäkin!

Pitää nyt Nean kanssa tehdä lähetyksiä ihan keskenäänkin aina kun vaan lenkkeillään ja treenataan. Nea saat jatkossakin hajustaa ne hanskat lihapullilla ;) Elvi varmasti tajuaa idean ja uskon, että innostuukin jutusta. Tietty matkojen pidentyessä pitää katsella miten tuo pärjää ja selviää, mutta ei olisi ollenkaan mahdoton idea käydä testaamassa tätä joskus ihan kokeessa asti? Tietty pitäisi miettiä, miten ne pk-esteet suorittaisi, kun en tahdo sitä yhtään turhaan rasittaa (ja pisteitä kuitenkin on jonkun verran saatava myös siitä tottiksesta). Mutta esineruudun tekemistä voisi ehkä jatkaa, jos sitä joskus eksyisi...

Tässä vielä muutama kuva meidän viime viikon lenkiltä, ettei ihan tylsäksi tekstiksi jää!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti