sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Kaikenlaista touhuiltuMeille ei mitään ihmeellisempää ole tapahtunut, ollaan treenattu arkielämän taitoja ja nautittu niistä lämpimistä, harvoista, auringonsäteistä, mitkä metsään osuu. Eli mein lenkki maastot on kasvanut viereiseen metsikköön, jossa Elvi juoksentelee vapaana. Uimassakin ehti jo käydä, nopeasti kyllä tuli myös pois :D Saa nähä innostuuko pentu vielä kesälläkin pulikoimaan. Nyt muuten blogia voi kommentoidakin, muutin avoimeksi kaikille (:

Kotona ollaan treenailtu katsekontaktia ja istumista. Katse tulee, ja kestää 5sec, jonka jälkeen kärsivällisyys loppuu, namin pitäisi olla jo suussa. Mutta hiljaa hyvää tulee (; Istumisen kanssa sama, istuu jo pyynnöstä, pieni käsiapu vielä mukana, mutta ei malta olla paikallaan kun sen hetken, ja sillon pitäisi olla jo palkattu. Aletaan pidentää aikaa, kuhan kummastakin tulee vielä hitusen varmempia.


Bussissa käytiin istumassa, sellanen 300m matka :D Hienosti Elvi oli, istui sylissä ja oisi halunnut pussata takana olevaa matkustajaa. Ja sylissä kun sai matkustaa ilmaiseksi, niin päätin että kelpiehän mahtuu aina syliin :D


Huonompia uutisia sitten, iso musta labradori pääsi säikäyttää Elvin eilen. Oltiin kentällä leikkimässä ja kuvailemassa, ja mie en huomannu, et takaa tulee vapaana koira, kunnes sen omistaja jo karju että seis seis. Elvikin huomasi sitten, ja juoksi miun jalkoihin kiljuen turvaa, kun isompi yritti juosta päältä. No koira kainaloon turvaan, ja sitten vaan käänsin selkää hyppivälle koiralle. Säikähin itse tilannetta ihan tosi paljon, mutta onneksi labbis oli ihan ystävällinen. Elvi uskaltautui sitten miun jaloista vähän haistelemaan isoa koiraa, mutta selvästi jännitti. Mie jo paniikissa mietin, että apua, nyt se alkaa oikeesti pelkäämään muita koiria, kun ei mikään yltiö rohkea ole ollutkaan. No käveltiin sitten siinä paikalla ihan rauhassa, ja pentukin rentoutui ja keskittyi leikkimään kunhan labbis oli kadonnut. Tänään ohitettiin sitten toinen iso musta koira hienosti, Elvi heilutti häntääkin ja olisi halunnut lähemmäksi.
Hemmo-kaverin kanssa käytiin sitten tänään juoksentelemassa kun tulivat metsässä vastaan. On pentujen leikkimistä kiva seurata, yhdessä kaivoivat kuoppaa ja kiipeilivät kallioilla. Välillä painitaan ja sitten taas juostaan. Hemmo meinaa kyllä vähän jäädä Elvin vauhdista, ja sit Elvi pysähtyy ja jää oottamaan Hemmistä. Pitää yrittää saada kuvattua näitä vauhtihirmuja joku päivä kivalla säällä!


Myös Luka-sheltti tuli tänään moikkaamaan Elviä.
Aluksi pentu ujosteli ja meni puskaan turvaan.

Sitten olisi tehnyt mieli jo maistaa Lukan iiiihanaa karvaa. Lukan ilmestää voi päätellä, mitä ajatteli kauhukakarasta :'D

Metsässä Elvi sitten hurjasteli ja yritti komentaa Lukaa leikkimään. Herrasmies ei nyt ihan innostunut, katseli vähän kauempaa.

Mutta Luka oli tosi hyvä seuralainen Elville, antoi rauhassa tutustua, ja ei turhaan riehuttanut lapsosta. Toivottavasti treffataan pian uudestaan!

Illalla käytiin myös katsomassa Marre-kissaa. Elviä kiinnosti kissa enemmän, kuin kissaa Elvi :D Marre lähtikin sitten omiin puuhin, Elvi pääsi tutustumaan uuteen kämppään, rakastuen kissanleluihin! :D

3 kommenttia:

 1. Hurja toi labbiskohtaus! Varmasti säikähit :D
  Mut joo, piti toho karvan nyhtämiseen kommentoidakin. Meidän Helmi on nimittäin Alvinin karvannyhtäyksen urhi lähes päivittäin. Siihen se selä päälle käy makoilemaan ja syö sitä sen karvaa, ei Helmi mitään viitsi komennella, on vaan siinä nyhdeltävänä. :D Hassua, toivottavast tajuais et ei siinä mitään järkeä ole. :)

  VastaaPoista
 2. Mie varmaan säikähin enemmän ku Elvi :D Pentu ei ees muista enää, ja alkanu heiluttaa häntää isoille koirille, vaikka aiemmin istu vaan miun jaloissa turvassa. Pienet on vielä pelottavia, mutta ehkä tuo vielä rohkaistuu :D

  Ja joo, Elvi yritti Lukan ihanaa pitkää karvaa saada suuhunsa, mut Luka väisteli parhaan kykynsä mukaan :D

  VastaaPoista
 3. Onneks selvisitte säikähdyksellä. Ja onneksi Elvillä on mukavia koirakavereita ja sitkeä omistaja ;).

  VastaaPoista