torstai 15. huhtikuuta 2010

Hemmo löytyi kaveriksi!

Eli kun minä olen päätäni joutunut vaivaamaan, mistä saada pennulle leikkikaveri. Sellainen onneksi löytyi naapuritalosta, päivää vanhempi koirakaveri Hemmo!

Ekalla tapaamisella Elviä ujostutti kauheasti, yritti selän taakse piiloon ja auton alle turvaan. Lähettiin siitä sitten kotia päin, kun pentua jännitti niin kauheasti. Tänään sitten tavattiin taas, ja nyt haistelivatkin vähän toisiaan, mutta jos Hemmo tuli liian lähelle, Elvi kyllä väläytti hampaat ja selvästi näytti että nyt pysyhän kauempana. Kai se hassun karvainen ulkomuoto jotenkin on epäilyttävä? :D Mutta kun Hemmo taas puuhaili omiaan, Elvi olisi voinut hiljalleen lähestyä tutkiskelemaan. Toivottavasti tässä näkyillään useasti, ja pennut tulisi toisilleen tutummiksi!
Hihnassa kuljeskellaan jo vähän omaa pihaa kauempana, katsellen uusia asioita. Tänään peuhattiin pienempien lasten kanssa ja eilen katseltiin skeittareita. Uudet asiat vähän jännittää, mutta kun rauhassa tutustutaan, niin pian unohtuukin jännitys ja Elvi oisi jokapaikassa mukana touhuamassa.

Loppuun vielä uni kuva, yksinään kun ei muista juuri julkaisu kelpoisia saa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti