lauantai 16. toukokuuta 2015

Onpas blogin päivittely jäänyt miun kesäloman aikana. Koetetaan palailla normaalitahtiin, kun miullakin pian kesätyöt ja arki alkavat.

On tapahtunut vähän enemmän ja vähemmän, vielä kun muistaisi kaiken :D Tärkeimmät nostot kuluneesta kuukaudesta on ehkä kesäksi muutto Lappeenrantaan (ahkeraa treenausta luvassa siis!), Elvin vierailu eläinlääkärillä (murtunut varvas ja polvi aiheuttaneet huolta tässä menneinä vuosina, tsekattiin tilanne, kummasakaan ei nivelrikkomuutoksia, ihanaa!), sekä treeniä treeniä.

Helatorstaina kasattiin porukka aktiivisia tokoilijoita koemaiseen treeniin, iso kiitos kaikille paikalle tulleille, pistetään vastaavat pystyyn toistekin, iso kiitos myös liikkuri-Paula! Liikeet oli sekoitetussa järjestyksessä ja kahdessa osassa. Palkkailin välillä.

Elvi teki EVLän läpi, paikallaoloissa oli vähän levoton. Sää oli sateinen ja maa kylmä, eli ylitettiin itsemme kun koira kesti molemmissa paikoillaan ja oikeassa asennossa.
Seuruu oli huono, tosi surkea vire ja tapahtui kaikkea pientä jatkuvasti. Kyllähän se kaikki asiat teki, mitä liikkuri käskytti, mutta huonolla ilmeellä.
Zeta taisi olla hyvä! Asennot onnistui ja seuruu ok.
Luoksetulon otin suoraan, vauhti oli hyvä!
Ruutu oli hieno, itse käskytin kahdesti pysähtymään kun näytti lähtevän hajun perään.
Ohjatussa ajautui keskikapulalle, mutta odotusten vastaisesti ohjautui korjauksilla oikealle. Yllätyin, yleensä Elvi ei kestä korjauksia.
Metallihyppy oli hyvä, heitin itse vinoon niin varmuuden vuoksi käskin takaisintulomatkallekin hypyn, vaikka olisi se varmaan tullut itsenäisestikin yli.
Tunnari oli hieno, jee!
Kaukot taisivat myös olla ihan toimivat!

Kokonaisuudessaan siis ihan kiva, ekassa setissä asenne oli huonompi kuin toisessa. Elvi selkeästi lämpenee vähän hitaasti, virittelyistä huolimatta. Treeneissä en tykkää kummemmin viritellä sitä, ja se tekee kivasti, mutta kokeessa en tiedä häiritseekö se pieni virittely kuitenkin koiraa, kun ei siihen ole oppinut. En tiedä, täytyy pohtia!


Miira the hovikuvaaja oli paikalla, kiitos kuvista!

Tänään käytiin sitten Imatran kennelkerhon kokeessa korkkaamassa viralliset EVL-kehät. Ohjaajaa perinteisesti jännitti, iso kiitos Paulalle myös väliaikatiedoista ja rauhotteluista ennen kehää ;D Ehkä tää joskus helpottaa.

Oltiin paikalla hyvissä ajoin, paniikkitaso kerkesi hieman nousta jo aiemmasta. Paikallaanoloihin mennessä ihan ok fiilis, ja kun seuruun oli saanut alta pois helpotti. Liikeet oli kahdessa osassa normi järjestyksessä.

Paikallaoloista molemmista 6, istumisessa oli levoton, makuussa meni aiemman toisella (painokkaalla) käskyllä maahan. Makuu oli tuomarin mukaan parempi, rauhoittui alun sähläämisen jälkeen. Katselijat kommentoivat istumista paremmaksi.

Seuruu 8, valui vähän ruutua kohti sinne päin mentäessä, skarppasi aina poispäin tullessa. Asiat tapahtui niin kuin pitikin ja ihan kamalaa seilaamista ei päässyt tapahtumaan, vaikka välillä siltä tuntuikin, että nyt lähtee.

Zeta 5, ei istunut viimeisessä asennossa :( Käskytin uusiksi, meni maahan, olisin halunnut edes sen oikean asennon siihen. Tätä treenataan vielä paljon lisää, teki hienoja jääviä ennen kehää, ja zeta toiminut liikkeenä hyvin parissa edellisessä treenissä.

Luoksetulo 7, piippasi ekassa maahanmenossa, stopit okt Elville. Viimeisin väli huono, vaihtoi laukalta raville.

Ruutu 9, sika hyvä, väljä sivulle tulo.

Tähän väliin tauko, Elvi kävi autossa ja sitten vähän touhuiltiin. Tässäkin toisessa setissä oli ihan erilainen fiilis tekemiseen.

Ohjattu 9, kiva, palautuksessa tiputti raville.

Metsku 0, ärsyttävin... Ei voinut palauttaa ällötti. Vieraat käytetyt kapulat olleet aina aika hankalia Elville, on tainnut aiemmin metskun kanssa sattua niin hyvä tuuri, että saatu aina "puhdas" kapula käyttöön. Täytyy treenata siis lisää, kuitenkin muuten kohtuu varmoja pisteitä olisi luvassa.

Tunnari 8!! Olin onnellinen, kesti aiemmat noudot, haisteli hienosti, ja toi miettimättä! JEE!

Kaukot 8, tosi kivat, vaati ekaan kaksoiskäskyn.

Yhteensä siis pisteitä kertyi 216 ja kolmostulos. Ei siis tuloksellisesti juhlita, mutta onnistumiset olivat kivoja ja tietääpä nyt taas mitä treenataan :) Paikallaoloihin en vaan osaa tehdä enää mitään, täytyy toivoa, että niihin muodostuu rutiini ja levottomuudet vähenevät. Seuraavaa koetta vaan siis varailemaan... !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti