sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Käytiin myö viikko sitten jatkamassa kisauraamme myös rallytokossa, ensimmäistä kertaa voittajassa. Suoritus ei kovin tyylipuhdas ollut, ei hyväksyttyä tulosta saatu.

Radalla li paljon meille vaikeita (ja treenamattomia...) liikkeitä ja asioita, joita sitten epätoivoisesti ennen kehää koetin suorittaa jotenkuten oikein päin toimiviksi. Eniten ongelmia itse radalla aiheutti koiran liikavirtaisuus (miksei se tokossa käy kierroksilla...) ja oikean puolen tehtävien treenamattomuus radalla. Yksittäin se temput (avustettuna kylläkin :D) osaisi, mutta radan pätkässä oli hieman liian haastavaa. Jouduin käyttämään uusinnat jo heti alkuradan oikean puolen temppuihin, jolloin kaksi myöhemmin tapahtunutta työtapaturmaa (joista toista en kyllä olisi edes uusinut) tiputtivat pisteitä epäonnistuneen käytösruudun kanssa niin, ettei pisteet riittäneet.

Fiilis kuitenkin oli loppujen lopuksi ihan hyvä, muita merkintöjä ei juurikaan saatu ja tiedän, että koira molemmat uusitut tehtävät osaisi suorittaa kyllä, jos vaan saisi radallekin harjoitusta oikealla puolella tekemiseen. Samoin kuin toinen uusittu kyltti oli ihan miun moka, toimin itse väärin ja Elvi hieman hämmentyi asiasta :D Hyppy taas meillä on sellainen, että siitä ei onnistumista juuri voi odottaa, koira kääntyy hurjasti miuhun päin hypättyään ensin useamman metrin eteen. Käytösruudussa alkoi vettä satamaan juuri meidän suorituksen aikana, ja Elvi nousi kahdesti ravistelemaan. Eikä se kyllä sitäkään ollut treenannut, täpitti paikallaan ihan muissa maailmoissa.

Mutta suuntahan on vain ylöspäin :D Seuraavaan kokeeseen on ilmottauduttu, mutta jostakin syystä toko vie kaiken miun vähäisen treeni-innon ja rallylle ei ihan liikaa ole jäänyt aikaa... Mutta jos nyt vaikka kerran ennen seuraavaa!

Tässä meidän rata siis, mokattiin oikealta eteen tulo (meni vinoon, uusin), ja pujottelu kahteen kertaan, halusi korjata oikealle (ensimmäisen uusin). Sitten myöhemmin seiso - maahan vaihdoissa mie mokasin ja nollille meni myös hyppy ja käytösruutu. Muuten taisi olla yksi kontrollivirhe ja ehkä kaksi ohjaajavirhettä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti