perjantai 10. lokakuuta 2014

Elämä sujuu aika leppoisasti Jyväskylässä. En oo vielä oikein uppoutunut koulumaailmaan, hommia alkaa pikkuhiljaa tulemaan, mutta onneksi palautuksilla ei ole kiire.

Niiden sijasta ollaan Elvin kanssa tutustuttu metsiin ja lenkkipolkuihin. Mielettömän kivat latupohjat tuolla, harmi että ne ei ole talvella meidän käytössä :( Ollaan käyty seikkailemassa sekä Emman ja koirien että Hannan ja Lukan kanssa!
Ollaan koetettu nyt sitten keksiä myös polkuja metsän puolelta, mutta niiden kanssa ei olla vielä päästy vauhtiin. Pari kivan oloista on näkynyt, mutta ei olla kuljettu loppuun asti, pitää tsekkailla minne asti ne meneekään!


Ollaan myös Killerin metässä käyty lenkkeilemässä, iso kiitos Ninjalle ja Kertulle seurasta (ja jokaisesta autokyydistä tähän asti sekä tulevaisuudessa! :D). Vähän ollaan treenattukin, mutta edistyksestä en tiedä... Välillä tuntuu siltä, että kaikki onnistuu ja välillä taas menee ihan penkin alle. Tunnari on erityisen epävarma, mutta ehkä se joskus paranee.

Viikonloppuna käytiin ainejärjestön vaellusretkellä, kierreltiin Leivonmäen kansallispuiston maastoja. Mukana taisi olla yli 40 ihmistä ja neljä koiraa! Reissu sujui hyvin, Elvi tuli hyvin toimeen kahden mittelspitzin kanssa jotka johtivat joukkoa (= kaikki juuri sopivan epäkiinnostuneita toisistaan, saivat puuhailla omia juttujaan!), kerjäsi onnellisena makkaraa vaihtareilta ja otti jopa vastaan rapsutuksia.


Tällä viikolla oli taas vieraileva tähti Lysti kylässä. Elvin ei tarvinnut kertaakaan komentaa, Lysti touhusi mielellään omia juttujaan lelujen kanssa. Yön ne aloitti samassa sängyssä, mutta Lysti päätyi sitten häkkiin. Aamulenkillä ne taas innostui juoksemaan ja Elvi sai ihmeellisiä hepuleita, Lysti koetti pysyä perässä :D Sitten nukkui melkein vierekkäin sängyssä.
Ei Elvi mitenkään rakasta pentua talossa, huokailee jostain nurkasta kärsivästi ja osaa kyllä nostaa ylähuulta kun pentu tulee nenän eteen riehumaan leluillaan (minkä jälkeen Lysti aina totesi, että pakko livistää kovaa karkuun, jätti lelun Elvin nenän eteen eikä uskaltanut enää hakea sitä vaan alkoi tomerasti komentamaan haukkumalla :D), mutta sietää hyvin.
Lysti on tervetullut uudestaan kylään, nyt se oli jo aika simppeli seuralainen ja teki hienosti kaikki pissatkin ulos!Torstaina treenattiin Hannan ja Lukan kanssa, paikkamakuu ilmeisen ok, luoksetulo kohtalainen, kaukot hyvät ja tunnari surkea :( Parissa viime treenissä ainankin ensimmäisen liikkuroidun tehnyt ihan hutaisemalla, parantanut toistoilla. Torstaina suutuin sille, minkä jälkeen ääni kellossa muuttui ja koira haisteli nätisti ja palautti oman. Ollaan tehty kummallakin kerralla nouto alle, pitää testata huomenna tekeekö eri tavalla, jos se nouto ei ole ennen tunnaria. Ärsyttävää :(Elvi on onneksi kotiutunut hyvin, kovimmat kolahdukset/koiran haukunta saa sen vielä havahtumaan, mutta ihanan hiljaa ymmärtänyt olla, fiksu koira!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti