sunnuntai 12. toukokuuta 2013Tässä kasa treenikuvia lajista viesti, kiitos Tuija kuvaamisesta ja Tiinalle rekvisiitan lainasta ;D Elvi sai perintö pk-liivit lainaan, koettaen näyttää uskottavalta pk-koiralta. Jos se vaikka joskus olisikin sellainen?

Viestin vienti on sujunut ihan ok. Matkat ovat olleet todella lyhyitä, mutta ollaan saatu paljon onnistumisia ja vain muutama huonompi treeni. Nyt pitää vaan muistaa jatkossakin olla ahnehtimatta ja kiirehtimättä, yksi uusi asia treeniä kohden, eikä mahdottomia tehtäviä. Kiva laji, Elvi selkeesti tykkää juosta (varsinkin Nealle, sieltä tulee herrrkkuja).

Esineruutua ollaan tehty kaksi kertaa tänä keväänä, toinen oli ihan tyhmästi suunniteltu ja toteutettu, tuloksena  koira joka juoksee joo ruudussa hienosti laidasta laitaan, tsekkaa esineet, mutta jatkaa matkaa ilman niitä. Tämä treeni keskeytettiin ja koira pois ruudusta. Oma oli moka, tuli liian vähän ajateltua asiaa ennen treeniä, viereisessä metsikössä ollut jälki sotki varmaan koiran pään.
Toiseen kertaan tehtiin viestin jälkeen, vierailla esineillä. Elvi näki kun esineet vietiin, ja takaisin tuli juuri ne kaksi pehmolelua mitkä arvasin sille kelpaavan. Olisi ehkä kannattanut jättää onnistumiseen varsinkin tuon ensimmäisen epäonnistuneen kerran jälkeen, mutta lähetin kuitenkin hakemaan kolmatta (vaihtoehtoja esineiksi siis oli, metsässä oli monenmoista tavaraa). Elvi huomasi kyllä esineet, mutta ei vaan lähtenyt tuomaan niitä. Mentiin sitten yhdessä hakemaan, Nean ja naksuttimen avustamana myös sukka nousi maasta ja tuli miulle. Lisää treeniä!

Jälkeä ollaan tehty kaksi kertaa, keppejä ei siellä ole vieläkään... Niistäkin tulee varmasti suuremman luokan sählinki, Elvi on aina vaan tehnyt jälkeä ilman keppejä (tyhmä minä!). Voisi alkaa vaikka ajatella sitä keppien mukaan ottamista, jotta asia edistyisi. Pahoin pelkään, että se jää vain ajatuksen tasolle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti