sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Eilen ajeltiin Jämsään erikoisnäyttelyyn. Kyydissä oli paljon kivaa porukkaa, ja matkat sujuivat tosi hyvin. Tilaihme Nissaniin mahdutettiin kaikki tarpeellinen.

Elvin yksiö

Doni ja Kuura jakoivat kontin.

Vähän inhotti näyttelypaikan sää, vettä tuli turhan paljon, vaikka eihän sitä kukaan tietenkään ollut tilannut. Onneksi myö päästiin hienoon katokseen, pahin kastuminen vältettiin.

Kelpieitä oli paljon, jouduttiin odottelemaan pitkään ennen kuin nartut pääsivät kehään. Uroksia seuratessa kävi selväksi, että tuomarin linja oli tiukka (tähän tulokseen kyllä oltiin tultu jo aikaisemmin googlettelujen perusteella). Kovin suuria odotuksia ei siis ollut, ja kehään mennessä jännitti kauheasti Elvin käytös tuomarin tutkiessa. Seisomiset meni ihan ok, liikkuminen vaihtelevasti ryhmässä. Käpälöidessä ei väistänyt, mutta ei koira kovin onnellisen näköinenkään ollut.
Tuloksena EH, ja arvostelu:
"Three years old bitch. Good head and ears. Nice eyes and neck. Good topline and tailset. Good angulation. Nervous when judge is touching her. Good movement."

                                                        Kiitos kuvista Miira! © Miira I.

Paljon siis kivaa sanottavaa, en tiedä tiputtiko tuo hermostuneisuus arvosanan erinomaisesta. Tosin kaikki tuntuivat saavan kivoja arvosteluja ilman huonoa sanottavaa ja tuloksena silti EH. Tuomari löysi kyllä mieleisiäkin koiria, Elvin isä Vili (Royal Coctail Winku Wonku) oli VSP ja Elvin puolitäti Misty (Royal Coctail Jubileum Shot) oli ROP. Hienoja koiria molemmat, onnea! Onnittelut myös kaikille muille tuloksiinsa tyytyväisille ja kiitos kivasta erkkaripäivästä!

Käytiin myös ensimmäistä kertaa porukalla korkkaamassa kasvattaja- ja jälkeläisryhmät. Saatiin monta pikaista tuomarin käsittelyä alle, mikä oli superhyvä juttu! Kivat arvostelut myös näistä kehistä, onnea kasvattajalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti