maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuosi alkaa olla kasassa, ihan kohta korkataan 2013! Kaikenlaista on kerennyt tapahtua, ja kokonaisuudessaan on ollut hyvä vuosi.

Elvi ensimmäisessä tokokokeessa Imatralla, tuloksena 183/200p KP ALO1, kiitos kuvasta Miira!

Tavoitteina tälle vuodelle oli tokosta ALO1 ja siitä avoimeen.
Ykköset saatiin kasaan kolmesta kokeesta, mutta avoin jäi korkkaamatta. Vaikka saatiin huippuhyviä pisteitä  ja ihan ok suorituksia kokeista, en luottanut siihen piilopaikkikseen. Ja ei se luoksarinkaan stoppi oo kehittynyt viime uudesta vuodesta mihinkään... :D

Treenailtu ollaan välillä tosi ahkeraan, ja nyt vähän vähemmän. Tällä hetkellä ollaan luovalla tauolla, kehittelen meille tammikuussa alkavaa treenisuunnitelmaa, jonka tavoitteena on saada avoimen liikkeet varmaksi (kaikki ne!!) ja voittajan liikkeet hyvälle alulle (osa niistä on kyllä ihan kunnossa, mutta se osa mitä ei olla vielä aloitettu). Suuret kiitokset kuitenkin kaikille tämän vuoden treeniseurasta, erityiskiitokset Annelle älyttömän hyödyllisistä tokokursseista kesän aikana!


Näyttelyitä oli tarkoitus kietää, mutta ainut pyörähdys kehässä tapahtui erkkarissa. Sieltä ERI ilman sen kummempia. Elvi väisti tuomaria... Tällekin keksin sitten selityksen, edellinen kopelointi oli tapahtunut eläinlääkärissä, ja yllättäen koira heittikin pyllyn sivuun kun tuomari tuli koskemaan. Jäätiinkin sitten treenaaman kehäkäytöstä, ja nyt keväälle on jo ilmottauduttu näyttelyyn. Viimeinen serti olisi tarkoitus saada mitä pikimmiten kevään aikana. Muutamaan näyttelyyn ilmoitettava vielä, ja jos sitä sertiä ei meinaa tulla niin sitten katsellaan mitä tehdään.

Tässä muutama kuva erikoisnäyttelystä, iso kiitos Veera!

Terveinä ei valitettavasti pysytty. Elvillä todettiin keväällä mitä luultavammin traumaperäinen patella luksaatio toisessa polvessa. Kuulemma niin lievänä, ettei se haittaa koiraa mitenkään eikä kummempaa hoitoa tarvita. Eikä se polvi nyt onneksi ole vaivannutkaan pitkään aikaan, viimeksi juhannuksena. Miuta se kuitenkin häiritsee, ja kokoajan vahdin Elvin liikkumista ja jalan käyttöä. Saatiin Kestiltä lupa jatkaa harrastuksia ja juoksentelua, mutta agilityn jäi pienempään rooliin. Luovuttiin ryhmäpaikasta, ja nyt ollaan käyty vain vähän tekemässä omaksi huvin vuoksi. Elvi tykkä hommasta ihan hullun lailla, mutta eipä olla edistytty suuntaan eikä toiseen. Silmät saatiin tarkastettua, ja puhtaan paperit tuli. Ja polvea tutkittaessa selkäkin kuvattiin terveen näköiseksi.

Ensi vuodelle treenamisen ja hauskan pidon lisäksi asetetaan tavoitteeksi luonnetesti. En osaa kummemmin sanoa, mitä sieltä odotetaan, mutta käydään katsomassa mitä Elvistä ollaan mieltä.

Vuoden aallonpohja oli ehkä tuo polven vaiva, mutta kaikkea muuta huippukivaa on ollut mukana! Ollaan tutustuttu moniin uusiin ihmisiin ja koiriin, saatu ihania uusia treenikavereita, aloitettu uusia lajeja ja kilpailtu niissä (rallytoko ja flyball!) ja pidetty yhtä hauskaa kuin edeltävänä vuonna.

Varmaan jotain tosi ratkaisevaa jäi mainitsematta, mutta palataan siihen sitten ensi vuonna :) Hyvää Uutta Vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti