lauantai 11. elokuuta 2012

Tokokoe Pieksämäki 11.8.

Anteeksi pieni hiljaiselo, meillä ei ole tapahtunut mitään. Ollaan mökkeilty (en ole jaksanut kuvata, siksi ei mitään kuvapäivityksiäkään), lenkkeilty, lomailtu ja treenattu, ihan normi kauraa.

Tänään kuitenkin aamulla aikaisin lähdettiin treenikaverin kyydissä Pieksämäelle tokokokeeseen. Matkat meni mukavasti, Elvi matkusti miun kanssa takapenkillä ja alkusählingin jälkeen rauhoittui nukkumaan.

Koepaikalla oltiin jo hyvissä ajoin kahdeksan jälkeen. Paikkamakuu päästiin suorittamaan puoli kymmenen jälkeen ja loput liikkeet yhdentoista aikoihin, eli aika paljon odottelua oli. Elvi onneksi sai istuskella autossa ja keskittyä koitoksiin. Tuomarina meillä oli Markku Mäntynen.

Luoksepäästävyys 8 Elvi väisti miun taakse, tuomari olisi halunnut kunnolla käsitellä ja katsoa hampaat. Onneksi tätä liikettä ei tarttee enää miettiä, mutta oishan se kiva jos näyttelytuomari pääsisi kopeloimaan.

Paikkamakuu 10 Muuten tosi kiva, kerran meni lonkalleen minkä sitten korjasi ja viimoinen puoli minuuttia (?) tuntui siltä, että kohta se koira syöksyy luokse.

Seuraaminen taluttimessa 7½ Ihan surkeeta, en tiiä missä oli vika. Vaikka aikaa oli välissä, niin Elvi tuijotteli sekä liikkuria, että tuomaria, ei pitänyt kontaktia ja käännökset järkkyjä.

Seuraaminen taluttimetta 8½ Huomattavasti parempaa, ei kuitenkaan niin hyvää mitä se voisi olla.

Liikeestä maahanmeno 10

Luoksetulo 10

Liikkeestä seisominen 9 Perusasentoon tarvitsi kaksi käskyä.

Estehyppy 10

Kokonaisvaikutelma 8 Tuomari ei kommentoinut, mutta Elvi ei tehnyt niin kivasti kuin se olisi voinut tehdä.

ALO1 183p KP 3/16 -> TK1 Sabletail's Lion Mind.
Supertyytyväisiä ollaan, nyt heipat alokkaalle, toivottavasti pian kohdataan avoimessa!  Kiitoksia kuskille ja matkakumppanille, muille seuralaisille kisapaikalla sekä kouluttaja Annelle monista neuvoista. Onnea kaikille tuloksista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti