sunnuntai 12. elokuuta 2012

Taas vaihteeksi treenipohdintaa, miten elämä jatkuu nyt alokkaan jälkeen.

Kaikista tärkeimmäksi vielä parempi kontakti, ja koira kuulolle. Sivulla istumista ja odottelua, sekä liikkeiden välit hallintaan. Kontakti huomattavasti paremmaksi joka liikeeseen ja hetkeen.

Paikkamakuita paljon, pitkiä näkyvillä (4-5min) ja sitten hitaasti piiloon. Pieniä piilopaikkamakuita ollaan jo tehty, ja niitä nyt rakentamaan eteenpäin. Haluaisin myös kaiken turhan sähläämisen pois sieltä, mutta tähän asti kriteerinä on ollut vain, että Elvi pysyy maassa, ihan sama mitä muuta tapahtuu. En oikein tiedä, kuin puuttua mahdollisiin virheisiin, ja pitäisi tehdä lyhyempiä makuita, jotta pääsee palkkaamaan onnistumisesta. Tää on kyllä kaikista tyhmin liike!!

Seuraamisissa kontakti paljon , käännökset paljon paremmiksi, askeleita mukaan (varsinkin vasemmalle!!) ja pidempiä kaavioita. Muutenkin tarkkuuttaa tehtäviin ja pitää kiinnittää huomiota, mistä palkkaan. Onneksi sitä hihnaseuruuta ei enää tarvitse :D

Jäävät on jo ihan ok, vahvistaa paikalla pysymistä kun meen taakse. Istumista satunnaisesti ja silloin tällöin, se toimi jo keväällä ihan ok. Tarjoaa sitä vaan aika vahvasti sitten muissa jätöissä.

Tyhmä luoksetulon stoppi, vaatii hurjasti hommia. Rakennellaan stoppia nyt selväksi, ja katsotaan sitten miten jatketaan. Samalla koetan pitää suoran luoksetulon hyvänä, ettei se pääse unohtumaan ja fiksu kelpie opi ennakoimaan.

Kaukot menee kohtuullisesti, lisää matkaa ja häiriötä. Voittajan vaihtoja pitää hioa ja hioa.

Noudon palautukseen vauhtia. Vapautan patukalle/taakse jollekin palkalle, kun lähtee palauttamaan laukalla, ja siitä askel kerrallaan vaatimaan pidempää matkaa ennen vapautusta.

Hyppy päästään rakentamaan kokonaan uusiksi, JEIJ! Ekaksi suoraan yli namialustalle, nykyään hakee hieman oikealle, päivästä vaihdellen ei ollenkaan tai sitten ihan liikaa.

Annen kurssilla käydään sitten voittajan ja evl'n liikkeitä opastettuna läpi, saadaan vinkit alkuun sieltä! Nyt lähdetään tekemään hyppyä ja noutoa kentälle, kiva motivaatio kun palasit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti