tiistai 8. toukokuuta 2012

Paikkamakuu per päivä

Nyt tehdään paikkamakuita niin usein kuin vain kehdataan. Päivittäin tarkoitus tehdä yksi onnistunut paikkis, josta pääsen palkkaamaan. Ja mahdollisimman erilaisissa olosuhteissa ja häiriöissä.

 Tänään 1.4. aloitettiin hiljaisella kadulla, reilu minuutin ja olin 30 askeleen päässä. Tosi kiva paikkis, takana meni tiellä äänekkäitä pyöräilijiöitä ja muita häiriötekijöitä, mutta ei haitannut. Kerran siirsi tassua, mutta muuten tosi paikallaan ja makeesti, jes pätevä!
Keskiviikkona tehtiin pihalla vajaa minuutin paikkamakuu, olin ensin normaalisti koiran edessä, sitten vaihdoin koiran taakse seisomaan. Ei ongelmaa.
Torstaina kadulla bongattiin kaksi vastaantulevaa koiraa, Elvi pientareelle makuuseen. Tosi kivasti makasi, vähän vilkaisi toisten ohittaessa, jee!
Perjantaina ei tehty kun ruutuja, ja ne meni niin hyvin, että paikkis jäi tekemättä.
Lauantaina yksi tavallinen 1,5 minuutin makuu. Vähän katteli ympärilleen, mutta pysyi liikkumatta. Sunnuntaina noin 20 sekunnin makuu satamassa (hyvä) ja noin kahden minuutin makuu Kasinopuistossa. Oli levoton ja huulet liikku, en tiedä pitikö ääntä(??)
Maanantaina, ei tehty... Kamala mie!
Tiistaina 3 minuuttia ja kahden kymmenen askeleen päässä. Haisteli, mutta ei liikkunut milliäkään. Tehtiin myös kaksi lyhyttä (noin 30 sekunttia), jolloin saatiin kaksi haistelematonta.

Nyt vaan pitäisi saada tehtyä paaaljon lisää ja häiriössä! Vapaaehtoisia häiriköitä, nimetkää aika ja paikka!

1 kommentti: