maanantai 19. maaliskuuta 2012

Eilen oli niin hyvät treenit, että innostuin taas kirjoittamaan ja suunnittelemaan tämän viikon treenauksia!

Oltiin hallilla tosiaan tekemässä valvovan silmän alla. Alkuun viriteltiin koiria, Elvi oli tosi hyvin kuulolla ja teki innokkaasti. Sitten tehtiin käännöksiä seuraamisessa. Lyhyitä seuruutuksia, käännös ja seis. Kun nämä sujuivat, jatkettiin käännöksen jälkeen seuruuta. Elvi teki hyvin, täyskäännöksissä parissa lähti vähän ottamaan etäisyyttä, mutta muuten super hienoja.

Sitten tehtiin noutoa, teki oikein hyvin häiriöön nähden. Palautti ravilla, ja sitä aletaan työstämään nyt varmaksi laukaksi. Nyt palautukset on tapahtuneet jommin kummin vaihtelevasti ja olen tyytynyt siihen raviinkin, vaikka olisi pitänyt vaatia sitä laukkaa. Sellaisen palautuksen saan, mistä palkkaan.

Kaukoja tehtiin eka itsekseen ja sitten valvottuna, myö tehtiin avokaukoja. Tein aika läheltä, joku parin-kolmen metrin päästä, ja saatiin hyviä onnistumisia. Tehtiin sekä takapalkalla, että palkka kädestä. Tosi kivoja, jos jotain pitäisi sanoa, niin vähän täpäkämmin voisi vielä nousta, mutta yhtään korkeammassa vireessä tulisi kyllä ongelmia sitten seisomaan nousujen kanssa. Hyvä siis näin.

Hyppy oli alon malliin, ja varsin onnistunut. Toisella kerralla väisti ihan aavistuksen kun tulin viereen, muttei yrittänyt karata hypylle missään välissä!

Paikkamakuita lopuksi, toinen vajaa kaksi minuuttia, toinen minuutin. Eka makuu oli tosi hyvä, samoin kuin toinenkin, joka oli vielä häiriköity. Hienoa Elvi! Olin kyllä tosi lähellä, mutta ei ollut minkäänlaista ongelmaa. Jee, ehkä nuo paikkamakuut tuosta onnistuu, treeniä vaan.

Tekeminen oli aluksi tositosi hienoa, puolessa välissä otti vähän häiriötä, mutta loppua kohti parani taas. Jäi tosi kiva fiilis, ja ensi kertaa odotellessa. Luvattiin opetella kosketusalustan käyttö, jota sitten ohjelmassa tällä viikolla. Ei tosin kauheasti haasteita näyttänyt tarjoavan, kun tuossa koulun jälkeen sitä vähän treenailtiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti