sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Tänään pikainen mätsärireissu, sininen ja kehästä pian ulos. Elvi käyttäytyi kuitenkin varsin mallikkaasti ja esiintyi ihan hyvin, eli jos sitä hyvillä mielin suuntaa Jyväskylään.

Tehtiin myös tokoa, seuraaminen ihan ok, ei mitenkään hyvää tai parasta, mutta oisi se huonompaakin voinut olla.
Liikkeestä maahan ei ollut hyvä, ja maahanmenot ei muutenkaan toiminut. Tehdään illalla vielä uusiksi, ja katotaan mikä mättää.
Päivän paras, 10 sekunnin paikkamakuu kun olin noin 5 metrin päässä. Ei liikkunut mihinkään ja tapitti miuta vaikka ympärillä räyhäs koiria, JEE! (:

Eilen käytiin tapaamassa Elvin sukulaisia Haukkulaaksossa. Epäsosiaalinen Elvi rallasi ekat pari kierrosta Jilla-maman kanssa, mutta kun porukkaa lisääntyi katto paremmaks istua miun vieressä (ja jalkojen välissä) kattelemassa menoa. Saatin tehtyä hyppynoutoa pallon kanssa, yksi erittäin onnistunut edestakaisin. Vissiin toi uusi este vähän hämäsi ja alkuun ei meinannut tulla samaa reittiä takaisin vaan kiersi.
Ja paikallaanolo treenejä kuvaillessa, Elvi kesti hienosti vaikka muiden paikallaan pysymisessä oli hieman toivomisen varaa :D Ehkä sieltä kuitenkin yhteiskuva saatiin?
Ok paikkamakuukin sukulaisten keskellä, vähän liikuskeli, mutta kesti pienestä häiriöstä huolimatta, hyvä Peepii!

Kelpieitä vauhdissa

Kuurasta tuli päivän parhaat kuvat, se oli aika kuvauksellinen koiruus koko ajan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti