sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Jyväskylä KV 20.11.2011

Tänään takana toinen päivä ja nyt suunta kohti kotia. Aamulla saatiin nukkua hieman pidempään, kehä alkoi 11.30. Tuomarina tänään Laurent Pichard, Itävallasta. Kelpieitä paikalla 17 kappaletta.

Elvi esiintyi hyvin, vähän mulkoili kun tuomari tuli, mutta kiva että saatiin eilisen vähän perusteellisemman tutkimuksen jälkeen vielä nätti käsittely, ehkä ei jäänyt mitään traumoja. Seisoi nätisti, ja liikkui hyvin. Annoin juosta miun edellä, eikä draivia kyllä tänään puuttunut ;)
Oltiin sitten nuorten ykkösiä, ja paras narttu-kehässäkin poimittiin viiden parhaan joukkoon, josta vielä toinen sija! Saatiin siis sert ja vara-cacib. Onnea myös kauniille Mistylle, joka oli ykkönen.

Arvostelu
"Excellent breed type. Shown in very good condition. Correct head. Dark amber slightly round eyes. Typical ears. Proper ribcage. Excellent tailset and carriage. Sound mover."
ja vapaasti suomennettuna
"Erinomainen rotutyppii. Esitetty erittäin hyvässä kunnossa. Oikeanlainen pää. Tumman meripihkan väriset hieman pyöreät silmät. Tyypilliset korvat. Sopiva rintakehä. Erinomainen hännänkiinnitys ja kanto. Terve/vakaa/kunnollinen liikkuja."

Nyt ei ole seuraavia näyttelyitä tiedossa, katsotaan jos ensi keväänä lähdetään kokeilemaan sitä viimoista sertiä. Ahkerasti muita lajeja kuitenkin luvassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti